Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Κωνσταντινούπολη η Vafita - Πήγε στον τελικό του Champions League

Μετά το μαγευτικό Ντουμπάι, όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Άγγελο Αγγέλου (δείτε εδώ), η εκρηκτική Αθηνά Βαφείδου επισκέφθηκε την Tουρκία. 

Η Βεροιώτισσα influencer με τους 65.000 followers στο Instagram, διέμεινε σ' ένα μαγευτικό ξενοδοχείο 5 αστέρων και έκανε βόλτες στο ιστορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, με τελικό προορισμό την Αγιά Σοφιά. 

Το βράδυ, μαζί με τον άνδρα της, πήγε να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτυ κόντρα στην Ίντερ. Η εμπειρία ενός τέτοιου παιχνιδιού θα της μείνει αξέχαστη.

Δείτε μερικά από τα stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media:






8 σχόλια:

  1. Έλεος με την Βαφειτα...σοβαρό πρόσωπο μας δείχνετε για να μην εκφραστώ όπως πραγματικά της αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας ενημερώσει και κάθε πότε πάει στην τουαλέτα, και να κοιτάξει να βάλει κανένα κιλό γιατί από την αδυναμία με το ζόρι κρατιέται όρθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ειναι η κυρία που θα πρεπει εμείς να ξέρουμε που παει και τι κάνει;;;;Ασχοληθείτε με κάτι πιο σοβαρό......

      Διαγραφή
  3. Πόσα κιλά ψωνιο παίζει να είναι η κυρια? 😅😅😅 Λες και έχει καταπιεί ένα κιλό λεμόνια.Σιγα μ@ρη,ξεκαβαλα λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανθρώπους που φλεξαρουν τι τρωνε και τι μάρκα είναι η τσάντα και το παπούτσι τους να τους λυπάστε.Εχουν τόσα πολλά άλυτα θέματα με τον εαυτό τους που αισθάνονται κάποιοι αν δείξουν ότι η τσάντα είναι Prada και το παπούτσι Balmain.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Μην σου πω και Ε. Τα χρήματα δυστυχώς δεν φτιάχνουν και τον χαρακτήρα,ούτε το επίπεδο του ατόμου. Και όποιος γνωρίζει ξέρει...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ