Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας - Ποιοι ήταν εκεί;


Με ορόσημο τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου, συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουνίου 2023, η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών της 21ης Μαΐου, το πλάνο δράσης και ο προγραμματισμός επιμέρους πολιτικών δράσεων και πρωτοβουλιών σε όλη την Ημαθία για το επόμενο χρονικό διάστημα.


Την εκδήλωση χαιρέτισε και συντόνιζε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας Σάββας Τσιχλακίδης, ο οποίος έκανε και μια σύντομη αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών για το ΠΑΣΟΚ, τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά.


Τον λόγο πήρε στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας Ολυμπία Αποστόλου, η οποία μετέφερε σημαντικά σημεία που ειπώθηκαν στο πολιτικό συμβούλιο, παρουσία του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ αναφέρθηκε στην πετυχημένη στρατηγική του κινήματος που έφερε αυτό το αποτέλεσμα.


Στο εκλογικό αποτέλεσμα αναφέρθηκε και ο πρώην Γραμματέας Κώστας Ασλάνογλου, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως, υπάρχει δυνατότητα για θεαματική αύξηση των ψήφων και στην Ημαθία αλλά και για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στους τρόπους δράσης του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας προκειμένου να περάσει το μήνυμα σε όλο τον νομό, όπως περιοδείες σε όλα τα χωριά, από κλιμάκια με επικεφαλής τους υποψηφίους βουλευτές, διανομή υλικού αλλά και την διοργάνωση μιας κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης στη Βέροια.


Παρέμβαση για τον τρόπο δράσης των στελεχών και της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας το επόμενο διάστημα έκαναν και κάποιοι παρεβρισκόμενοι, όπως ο Δημήτρης Ταχματζίδης που πρότεινε αρχικά ένα ευχαριστήριο στη Συκιά (δείτε εδώ γιατί), ο Ανδρέας Βλαζάκης που αναφέρθηκε στον τρόπο προετοιμασίας των επισκέψεων στα χωριά και των αγώνα των υποψηφίων, ο Μπάμπης Γκιόνογλου που σχολίασε μεταξύ άλλων το εκλογικό αποτέλεσμα λέγοντας πως ο κόσμος δεν πείστηκε γιατί οι μονάδες που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγαν στο ΠΑΣΟΚ, ο Θανάσης Δέλλας που εστίασε στην κριτηριοποίηση και ιεράρχιση των περιοχών επισκέψεων, καθώς και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, που στάθηκε και επέμεινε στην επαφή με τον κόσμο και αποστολή του μηνύματος πως η αξιωματική αντιπολίτευση είναι εδώ, με σκοπό, όχι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ αλλά η επόμενη κυβέρνηση.

Δείτε φωτογραφίες:

























































16 σχόλια:

  1. Ο Χρυσοχοΐδης λείπει και καμμιά εικοσαρια μακαρίτες. Άπαντες χειροκροτητες του Σημίτη πλην καμμιά δεκαριά πιτσιρικαδες. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό να ακούσω και τι στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο μόνο στην πρώτη πρόταση και στην τελευταία.

      Διαγραφή
  2. Συντροφοι, η ΝΔ στο νομο μπορει να πηρε 498 ψηφους παραπανω απο το 2019, σε ποσοστο εχασε 1,05% και ξερετε σε ποιον υποψηφιο σας πηγαν.Τωρα θα τις ζητησει πισω μια και δεν βολεψε το αποτελεσμα.Ο νοων νοειτω και ουαι των ανοητω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προβλέπω ποσοστό στην Ημαθία 9,35% , διότι πολύ ψήφισαν πρόσωπα και όχι το κόμμα , λυπάμαι πολύ , αλλά έτσι είναι , ας προσέχατε μερικοί πυρηνικοί αυταρχικοί βολεμένοι , που ριζώσατε σε όλες τις υπηρεσίες και στον συνδικαλισμό ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα που χάθηκε ο πατήρ (εξ Γεωπόνος ) του πιο διάσημου δικηγόρου της Θεσσαλονίκης και δεν σχολιάζει πλέον στο Βεροιώτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι. Να βλέπουμε παλιους ανιδιοτελείς αγωνιστες του σοσιαλισμού, να δίνουν μαθήματα στους νέους. Σα να μην έγινε τίποτε. Σαν παρθενογένεση ενα πράγμα. Σα να μην τους φάγαμε στη μάπα. να μην έκαναν τη δουλειά τους, καλοπέρασαν και καλοπερνάνε και θέλουν τα παλιά μπερεκέτια πάλι. Αυτοί οι άεργοι μια ζωή, παρουσιάζονται ως λύση. Π0όσο πρόβατα μας έχουν ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΕΎΑ ΚΑΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου αρέσει που ακόμη υπάρχει το ΠΑΣΟΚ και ελπίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη φωτό υπάρχει ένας τεμπέλης που πληρώνεται από τ Δήμο εδώ και 15 χρόνια χωρίς να προσφέρει τίποτα και να κοιμάται όρθιος το παιδί είναι κουρασμένο από την πολύ δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δείξε ποιος είναι , να ξέρουμε , διότι δεν είναι μόνο αυτός .....πες φίλε για να αρχίσω και εγώ !

      Διαγραφή
  9. Ε ρε κάτι κουρασμένα παλικάρια όρθιοι κοιμούνται ευτυχώς δεν πληρώνουν τζάμπα ξενοδοχείο βέβαια ο κύριος δεν έμαθε ποτέ να πληρώνει είναι του τζάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η θεωρία του κομμουνισμού μπορεί να συνοψισθεί σε μια πρόταση: κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας.
    Δεν είμαι Μαρξιστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας βλεπω χαρουμενους και ικανοποιημενους διοτι με τα πολιτικα ουρλιαχτα σας δωσατε ολο το ποσοστο που εχασε σχεδον στον απαραδεκτο ηγετη της γαλαζιας πολιτικης σκηνης....Για σκεφθειτε ποιον εκανε υποκλοπες, ποιος σκοτωσε κυριως νεους, ποιος αυκησε την καθημερινοτητα σας, ποιος εκαψε τα δαση με σκοπιμη αδρανεια, ποιος πηγαινε κοντρα στην υγεια των ατομων με covid....Ναι σωστα σκεπτεσθε ...για ολα φταιει ο Τσιπρας και οχι ο ΠΘ...καλη τετραετια με ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άμα δεις όλες της φωτό μόνο ένας κοιμάται στην καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ