Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωταθλήτρια Ημαθίας η Κ12 της Βέροιας, κέρδισε το χειροκρότημα η ΑΕΠ - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Η Κ12 του ΝΠΣ Βέροια ήταν η τελική θριαμβέυτρια στον δραματικό τελικό της ΕΠΣ Ημαθίας, νικώντας με 6-5 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) την ΑΕΠ Βέροιας, σε έναν τελικό που διήρκησε… τέσσερις μέρες.

Ξεκίνησε Σάββατο (10/6) και ολοκληρώθηκε Τετάρτη (14/6), ο μεγάλος τελικός των Κ12 της ΕΠΣ Ημαθίας μεταξύ ΑΕΠ Βέροιας και ΝΠΣ Βέροια. Ο αγώνας διεξήχθη σε δύο δόσεις, καθώς το Σάββατο η έντονη βροχόπτωση ανάγκασε τις δύο ομάδες να αποχωρήσουν, με το σκορ στο 0-0 και 12 λεπτά να απομένουν.

Τίποτα δεν άλλαξε και στη συνέχεια, με το σκορ να παραμένει ίδιο και τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί 18 (!!!) εκτελέσεις, για να αναδειχθεί τελικά νικήτρια η ομάδα του ΝΠΣ Βέροια με 6-5.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, καθώς το θέαμα δημιουργεί αισιοδοξία για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικά μέλλον στον Νομό!

ΝΠΣ Βέροια (0) 6-5 (0) ΑΕΠ Βέροιας

ΣΚΟΡΕΡ:

-ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ, ΚΑΜΠΑΪΛΗΣ, ΧΟΛΕΒΑΣ, ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

-ΛΑΝΑΡΗΣ, ΚΟΥΡΤΣΙΔΗΣ, ΣΕΦΕΡΙ, ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, ΜΑΤΖΙΑΡΙΔΗΣ

Διαιτητές: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΛΟΥΡΗΣ, ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ Βέροια (ΤΣΙΛΩΝΗΣ): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ, ΧΟΛΕΒΑΣ, ΓΙΑΤΣΑΣ, ΤΣΙΛΩΝΗΣ, ΖΗΚΟΣ (ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ 28′), ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ, ΔΕΛΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΑΜΠΑΪΛΗΣ.

ΑΕΠ Βέροιας (ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ): ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ, ΜΑΤΖΙΑΡΙΔΗΣ, ΚΑΤΕΡΗΣ (ΚΟΥΡΤΣΙΔΗΣ 25′), ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΧΟΧΛΙΟΥΡΟΣ, ΛΑΝΑΡΗΣ, ΣΕΦΕΡΙ.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τον αγώνα και τις απονομές στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ