Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωταθλητές Ελλάδας οι Παίδες του Φέρωνα Βέροιας!

Ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη και το κλειστό της ΧΑΝΘ η τελική φάση (F8) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Ο Φέρωνας Βέροιας μετά από ένα δραματικό παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλος 31-31 με τον ΑΣΕ Δούκα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ η ομάδα των “Εκπαιδευτηρίων” κατέλαβε τη 2η θέση, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η ομάδα της Πυλαίας κέρδισε τον Ζαφειράκη 30-29 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αφήνοντας στην 4η θέση την ομάδα της Νάουσας. 

Αποτελέσματα

Ζαφειράκης-Νάουσας-ΑΕΣΧ Πυλαίας 29-30

ΑΣΕ Δούκα- Φέρωνας Βέροιας 31-31

Βαθμολογία (θέσεις 1-4)

1. Φέρωνας Βέροιας 5

2. ΑΣΕ Δούκα 4

3. ΑΕΣΧ Πυλαίας 3

4. Ζαφειράκης Νάουσας 0

3 σχόλια:

  1. Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακόυς. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Τάσου Χατζηπαρασιδη. Οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιεύετε κύριοι αρθρογράφοι του Βεροιώτη μια είδηση που αφορά μια ομάδα της Βέροιας που κατάκτησε την πρώτη θέση σε πρωτάθλημα. Εντάξει, δεν είστε αθλητικό μέσο, ούτε κι εμείς μπήκαμε εδώ για τα αθλητικά αλλά δεν αξίζει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω και πέρα από την αναδημοσίευση του δελτίου τύπου να βρείτε και να αναφέρετε τα ονόματα των παικτών - παιδιών της πόλης μας και του προπονητή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ