Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτά είναι τα ονόματα που θα έρθουν φέτος στο πανηγύρι της Πατρίδας


Ποντιακό, δημοτικό, έντεχνο, λαϊκό, κρητικό - Διαβάστε όλο το πρόγραμμα

Ένας μήνας έμεινε ακριβώς για την έναρξη του πιο πολυαναμενόμενου πανηγυριού της Ημαθίας, αυτού της Πατρίδας, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την περίοδο 20 - 26 Ιουλίου, στο πλαίσιο των εορτασμών της Αγίας Παρασκευής.

Καρράς, Πάολα, Χριστοδουλόπουλος, Ασλανίδου, Τσαχουριδαίοι και φυσικά τα κορυφαία ονόματα του ποντιακού τραγουδιού... και ποιος δεν έχει περάσει από το γήπεδο της Πατρίδας για το πανηγύρι που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλόγος «Ευστάθιος Χωραφάς».

Φέτος, το πανηγύρι θα είναι πενταήμερο, θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιουλίου και το πρόγραμμα θα είναι όπως πάντα πολυποίκιλο, με έντονο το ποντιακό στοιχείο.

Ξεκινάμε με ποντιακή βραδιά. Κυριακή 23 Ιουλίου το πρόγραμμα θα είναι καθαρά ποντιακό, με δικά μας παιδιά, τους Κωνσταντινίδη, Καγκελίδη, Παπαδόπουλο στο τραγούδι και τους Κωνσταντινίδη, Χωραφαΐδη και Χαραλαμπίδη στη λύρα.

Δευτέρα 24 Ιουλίου έρχονται τα δημοτικά. Ο Γιάννης Καψάλης και η Χαρά Βέρρα θα το... ανατινάξουν με δημοτικό/λαϊκό γλέντι, μαζί με τον Μάκη Τσίκο στο κλαρίνο.

Τρίτη 25 Ιουλίου επιστρέφουμε στα ποντιακά. Με Τσιτιρίδη, Θεοδωρίδη και Ιντζεβίδη στο τραγούδι, Μπαϊρακτάρη στη λύρα, Σιώπη στο κλαρίνο και Σαχταρίδου στο αγγείο.

Τετάρτη 26 Ιουλίου πάμε Κρήτη! Ή μάλλον, έρχεται ο... επίτημος δημότης Βέροιας από την Κρήτη... ο Νίκος Ζωιδάκης. Γιατί Πατρίδα χωρίς Ζωιδάκη δεν γίνεται! Μαζί του ο Χρήστος Καρατζάκος.

Πέμπτη 27 Ιουλίου, οι εκλδηλώσεις ολοκηρώνονται με εντεχνο-λαϊκή βραδιά με την μοναδική Φωτεινή Βελετσιώτου. Μαζί της η Σαββέρια Μαργιολά, ενώ θα εμφανιστεί και ο δικός μας Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που απέσπασε ο veriotis.gr, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συναυλίας του Γιάννη Πλούταρχου στο γήπεδο της Πατρίδας, ο Πολιτιστικός Σύλλόγος «Ευστάθιος Χωραφάς» κρατάει ακόμα πιο δυνατά «χαρτιά» για τον Σεπτέμβριο, για μεγάλες συναυλίες που θα γίνουν προκειμένου να ενισχύσουν και τα «Παιδιά της Άνοιξης». Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς και οι επαφές μόλις έγιναν, αν ισχύει ένα από τα ονόματα που... μαγειρεύεται -αν και πολύ δύσκολο το deal λόγω τεχνικών και οικονομικών θεμάτων- τότε σίγουρα θα μείνουμε στο πανηγύρι μέχρι τα... ξημερώματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ