Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποντιακό, δημοτικό, ρεμπέτικο, λαϊκό, κρητικό... Όλα σε 5 βραδιές στο πανηγύρι της Πατρίδας!


Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την ανακοίνωση του προγράμματος των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Πατρίδας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της Πατρίδας, παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2023, ο «Ευστάθιος Χωραφάς».

Το πρόγραμμα παρουσίασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης.




Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 23 Ιουλίου, όπου και, όπως κάθε χρόνο, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, θα γίνει η υποδοχή των λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, τα οποία θα τίθενται σε προσκύνηση μέχρι και τις 27 Ιουλίου το πρωί, οπότε και θα αποχωρήσουν και οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 27 Ιουλίου.


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το ποντιακό στοιχείο θα είναι έντονο και στις 5 βραδιές που διοργανώνονται στο γήπεδο της Πατρίδας, ενώ θα στηριχθούν και οι ντόπιοι καλλιτέχνες, που επιλέχθηκαν να πλαισιώνουν το πρόγραμμα όλες τις βραδιές.




Είσοδος 5€ με κρεατικό αλλά και δωρεάν για ΑμΕΑ, παιδιά και αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας

Η είσοδος και στις 5 βραδιές, ανεξαρτήτου ονόματος και προγράμματος, θα είναι 5 ευρώ και θα περιλαμβάνει 1 κρεατικό.


Σταθερά ο Σύλλογος της Πατρίδας, προσπαθεί μέσα από τις εκδηλώσεις του να στηρίζει συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Επιπλέον, πέρα από την δωρεάν είσοδο στις εκδηλώσεις για άτομα ΑμΕΑ και παιδιά μέχρι 14 ετών, ο πρόεδρος έκανε ακόμα μια χρονιά κάλεσμα σε συνανθρώπους μας που αδυνατούν να πληρώσουν το αντίτιμο της εισόδου, του φαγητού και του ποτού, να προσέλθουν στις εκδηλώσεις όποιες μέρες θέλουν και να απευθυνθούν, είτε στον ίδιο είτε σε κάποιο άλλο μέλος του Συλλόγου, είτε στην είσοδο και ο Σύλλογος θα φροντίσει να περάσουν όμορφα και να διασκεδάσουν όπως όλοι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:




5 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στον Συλλογο σας, πανω απ¨ολα η ανθρωπια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ και πολλά χρόνια ο σύλλογος κάνει πολιτιστικές εκδηλώσεις μιας εβδομάδος , το ερώτημα μου είναι είναι μέσα στα πλαίσια του καταστατικού , μήπως έχει ξεφύγει και έγινε κερδοφόρος σε βάρος καταστημάτων ......ας το δούνε οι υπεύθυνοι , εγώ διαφωνώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για μένα Αντώνη και Αργύρη, κέρδισε ο συριζας. Δεν καταλαβαίνω τι λέτε εσείς. 'Ολα ψέματα είναι. Τι δηλαδή ο Κούλης νίκησε; Αν είναι δυνατόνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θέλω να δώ την πρέσβειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα το γυριζει το μπιφτεκι το τριγωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ