Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οικογενειακή υπόθεση στην Πατρίδα - Πλούταρχος, Κακοσαίος, Κατερίνα τραγούδησαν για την... «Άνοιξη»!


Ήταν όλοι εκεί!
Σαν ένας Γιάννης από τα παλιά εμφανίστηκε ο Γιάννης Πλούταρχος το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουνίου 2023 στη Βέροια και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Πατρίδας, όπου παραχώρησε μια μοναδική συναυλία για καλό σκοπό.

Την συναυλία διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας (ΕΑΥΝΗ), με την ευγενική υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Πατρίδας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» και μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ανέγερση του «σπιτιού» των Παιδιών της Άνοιξης στη Βέροια, του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας στην Πατρίδα.


Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΕΑΥΝΗ Απόστολος Μούρτης, ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Σταύρος Φέτκος 
και η πρόεδρος των «Παιδιών της Άνοιξης» Νόρα Σαρκατζή.


Ο Γιάννης Πλούταρχος είχε μαζί του στη σκηνή τα παιδιά του, τ
ον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα, που ήδη ακολουθούν τα δικά τους καλλιτεχνικά βήματα, με τον Γιώργο ειδικά να μετράει πολλές συνεργασίες σε συναυλίες και εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα, με τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας.


Το γήπεδο της Πατρίδας γέμισε με fans του Γιάννη Πλούταρχου από όλη την Ημαθία και τους γύρω νομούς. Το δικό του fan club είχαν βέβαια και τα παιδιά του, ειδικά ο Γιώργος Κακοσαίος που οι θαυμάστριές του ξεροστάλιαζαν έξω από τα καμαρίνια για μια του εμφάνιση και μια selfie. Και μόλις εμφανίστηκε στη σκηνή, παραμέρησαν τους security και κρεμάστηκαν στα κάγκελα κάτω από την σκηνή και την έβγαλαν εκεί για φωτοραφίες και stories.


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:









































































3 σχόλια:

  1. πος τ επε ο ιερονυμος, ο αρχιεπισκοπος(΄'φτανει)
    σειρα εχει τωρα η οπερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος ο σκοπός, αλλά που κρύβεται η πρέσβειρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ