Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τελικά είναι απαραίτητο ένα playroom στο εξοχικό σας;

Το να έχεις ένα εξοχικό είναι ευλογία, με έναν από τους κυριότερους λόγους να είναι η οικονομική ευκολία και η πρακτικότητα του να μην χρειάζεται να προγραμματίζεις διακοπές για να ξεκουραστείς έστω και λίγες μέρες. Είτε μιλάμε για παραθαλάσσιο ‘resort’ είτε για ένα ταπεινό σπιτάκι στο χωριό, ένα εξοχικό αποτελεί καταφύγιο για να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να γεμίσουμε μπαταρίες. Ωστόσο, συχνά γεννάται το ερώτημα: Να φτιάξω ή να μην φτιάξω ένα playroom στο εξοχικό; Τους λόγους για τους οποίους αξίζει αυτή η επένδυση θα δούμε μαζί στη συνέχεια και πάμε στοίχημα ότι θα σας πείσουμε να το βάλετε το κάνετε το βήμα.

Ποιοτικός χρόνος μόνο για σένα ή και για τους φίλους σου

Είτε θέλετε να απομονωθείτε από τον υπόλοιπο κόσμο είτε θέλετε να περάσετε ένα ποιοτικό απόγευμα με τους φίλους σας, το game room είναι ότι καλύτερο για αυτή την περίπτωση. Μια επίσης πολύ καλή εναλλακτική αν δεν μπορείτε να φτιάξετε το gaming room των ονείρων σας είναι βέβαι τα παιχνίδια στο κινητό όπως το online καζίνο της NetBet, ή και μια φορητή κονσόλο όπως το Nintendo Switch. Οτιδήποτε περιλαμβάνει παιχνίδι και γενικά αλληλεπίδραση με άλλα άτομα είναι σίγουρα καλύτερο από το doom scrolling.

Ένα gaming room μπορεί να έχει ότι χωράει ο νους σας. Από φλιπεράκι και μπιλιάρδο μέχρι πινγκ πονγκ και παλιές παιχνιδοκονσόλες. Ακόμα και η διαδικασία διακόσμησης θα είναι κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο. Μπορείτε να βάλετε φωτισμό, παλιά ηχοσυστήματα (π.χ. βινύλιο) και συλλεκτικές φιγούρες από τα αγαπημένα σας games.

Το τέλειο καταφύγιο τις βροχερές μέρες

Απλά σκεφτείτε το. Έχετε κανονίσει διακοπές για τα Χριστούγεννα στο εξοχικό, με το σκεπτικό να κάνετε βόλτες στην εξοχή. Ωστόσο, βρέχει καταρρακτωδώς με αποτέλεσμα να μην το κουνήσετε ρούπι από το σπίτι. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από ζεστή σοκολάτα, τους ήχους της βροχής να ακούγονται στο παράθυρο και να παίζετε San Andreas στο παλιό σας PS2 ή να παίζεται Monopoli με τους φίλους σας;

Οι επιλογές είναι πολλές αναλόγως και του αριθμού των παιχνιδιών που θα έχετε προσθέσει. Και αν το σπίτι δεν ανήκει σε εσάς τότε σκεφτείτε και την επόμενή μας συμβουλή για να πείσετε τους ιδιοκτήτες να σας δώσουν επιτέλους το ‘οκ’ για να κάνετε τον ξενώνα το man cave των ονείρων σας.
Επένδυση που θα πείσει ακόμα και τους πιο σκεπτικούς!

Μπορεί εσείς να θέλετε να κάνετε το βήμα και να αποκτήσετε το πολυπόθητο playroom. Ωστόσο, αν δεν ανήκει σε εσάς το εξοχικό, ίσως να πρέπει να πείσετε τον ιδιοκτήτη που πολύ συχνά είναι κάποιος συγγενής.

Το καλύτερο κίνητρο που μπορείτε να δώσετε, είναι η αύξηση της αγοραστικής αξίας που θα έρθει ως επακόλουθο της δημιουργίας ενός game room. Μπορεί στην προκειμένη χρονική στιγμή το σπίτι να μην το προορίζετε για πώληση, ενοικίαση ή βραχυχρόνια μίσθωση, ωστόσο στο μέλλον αυτό μπορεί να αλλάξει. Και μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς πόσο πιο ακριβά μπορείς να μισθώσεις ένα εξοχικό σε μια παραθαλάσσια περιοχή ή κοντά στο βουνό και παράλληλα να έχει playroom.

Εν κατακλείδι, ένα playroom είναι πάντα πολύ καλή ιδέα για ένα εξοχικό σπίτι. Σίγουρα κάποιος από τον κλειστό σας κύκλο θα το εκτιμήσει και θα το τιμήσει όπως πρέπει. Το μόνο ίσως εμπόδιο θα είναι ίσως το να πείσετε αυτόν που παίρνει την τελική απόφαση για κάτι τέτοιο. Αν όμως του προσθέσετε τα παραπάνω πλεονεκτήματα του να έχεις playroom στο εξοχικό, είμαστε σίγουροι ότι θα τον πείσετε πολύ εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ