Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέτρος Ευθυμίου από Βέροια: «Μπορούμε να μιλάμε γιατί εμείς ματώσαμε»

Στη Βέροια για να μιλήσει σε προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ημαθίας βρέθηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής  και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Πέτρος Ευθυμίου. 

Τον κ. Ευθυμίου προλόγισε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Σάββας Τσιχλακίδης. Ο προσκεκλημμένος άνοιξε την ομιλία του κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει το κόμμα.

Ακολούθησε δριμύτατη κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ και το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, ενώ τόνισε τις βασικές διαφορές των δύο κομμάτων, ισχυριζόμενος ότι το κόμμα της Προοδευτικής Αριστεράς είναι μια απόπειρα απομίμησης του δικού του κόμματος.

Ίδια αντιμετώπισε υπήρξε και προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «παραμυθά», ενώ απέδωσε την επιτυχία των εκλογών στο γεγονός ότι η ΝΔ ελέγχει τα μέσα, αποκρύπτωντας έτσι τα κακώς της κείμενα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «χρυσό χορηγό» του Κυριάκου Μητσοτάκη, βοηθώντας με τα λάθη της αντιπολίτευσής του την κυριαρχία στην κάλπη και με τον τρόπο αυτό τόνισε την αξία της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Ευθυμίου επέστρεψε στα του ΠΑΣΟΚ και αφού ανέδειξε για ακόμη μία φορά την προσφορά του κόμματος στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, ανέπτυξε την αλυσίδα τριών αποφασιστικών ρυθμίσεων, τις οποίες έχει ως προτεραιότητα και τις κοστολογεί στα 1.1 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αυτές είναι:

  • Να μπει τέλος στον νόμο Κατρούγκαλου 
  • Να επανέλθει το ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιούχους και
  • Να αποκατασταθεί η αδικία στις συντάξεις χηρείας και αναπηρίας.

Τον λόγο έλαβε και πάλι ο κ. Τσιχλακίδης, ο οποίος κλείνοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε συγκινημένος τον κόσμο για την ανταπόκρισή του.

Δείτε φωτογραφίες:





























































10 σχόλια:

  1. Μέσος όρος ηλικίας 70 ετών. Όλοι όσοι μάτωσαν για να φτάσουμε στη σημερινή τραγική κατάσταση. Το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει έστω ένα κόμμα που να εμπνέει εμπιστοσύνη. Με λίγα λόγια τη βάψαμε (εδώ και πόσα χρόνια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσος όρος ηλικίας 70 χρονών , επέστρεψε ο Θανάσης από συριζα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χειρότερο είναι όταν θα επιστρέψουν οι ΄΄άσωτοι ιοί ΄΄ στην επόμενη διετία που θα είναι δεύτερο το ΠΑΣΟΚ . Εκείνα δεις μάτωμα και λαβωματιές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη δημοκρατία όλοι μπορούν να μιλάνε. Όχι όμως να μας λέει ο κ. Ευθυμίου ότι "μπορεί να μιλά επειδή μάτωσε"! Εμείς ματώνουμε ακόμη με τις γενναίες περικοπές στους μισθούς και την παράλληλη μείωση του αφορολόγητου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχει και νέους η συγκέντρωση αλλά αν θέλουμε μια καθαρή εικόνα θα πρέπει να αξιολογήσουμε ότι την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη τρεις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη, άρα πολλοί νέοι και νέες ήταν εκεί ή στη διαδικασία για πάνε στις εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως και να το δει κανείς είναι αστεία έως και γελοία η εικόνα των παλαιών ΠΑΣΟΚ στελεχών που δεν έχουν δουλέψει στην ζωή τους ούτε μία μέρα (κάποιοι είναι και αγνώστου επαγγέλματος σαν τον Γκρούεζα) να επιμένουν να είναι στην πρώτη σειρά των καθισμάτων. Ευτυχώς που κάποιοι έχουμε μνήμη και γνώση. Τα λέμε…………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια ρε Ευθυμίου, εσυ που μάτωσες; Στην αίθουσα,βλέπω όχι μόνον όσους δεν μάτωσαν αλλα, έπιναν τι αίμα άλλων. Φυσικά κάποιοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, εξαιρούνται. Τα αίματα που λές, κέτσαπ είναι. Μούφα. Αυτά πληρώνουμε σήμερα. Να σου απαριθμήσω έναν προς έναν στην αίθουσα, που ζήσανε στο τζάμπα και τους πληρώνουμε και σύνταξη. Τεμπέληδες της έφορης κοιλάδας με πλούσιο ρεπερτόριο σοσιαλιστικών θορύβων. Με σοσιαλιστικές αρλούμπες, πέρασε η ζωή τους καλοπληρωμένοι άεργοι. Νομίζεις Πέτρο μας, οτι ξεχάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To oti akomi iparxun ypolimata pasokon afto ine simadi tragiko. Ola ta komata ta telwftwa 60 xronnia tha eprepe na exun sbisi ao to xarti. Prodotes ke komatoskila. Pote kanis den kitaxe to antropo. 25 giortazume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια έχει μείνει στο παλιό ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ δεν είναι απόλυτα κακό αυτό βέβαια για εμάς γιατί είδαμε και τον ανατρεπτικό ΣΥΡΙΖΑ τι έκανε απλά είναι άλλες οι εποχές ο ανδρουλακης και κάποιοι βουλευτές αξίζουν αλλά οι υπόλοιποι έχετε μείνει 10ετιες πίσω. Συγκριτικά όμως με ΣΥΡΙΖΑ σαν αξίζει η δεύτερη θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ