Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πένθος στη Νάουσα - Πέθανε αγοράκι 8 ετών από την Στενήμαχο

Στο Νοσοκομείο και το ξαδελφάκι του
Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Νάουσας, έπειτα από την τραγικη είδηση του θανάτου ενός αγοριού μόλις 8 ετών από την Στενήμαχο.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε το Σάββατο 10/6 στο Νοσοκομείο Νάουσας με υψηλό πυρετό, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και επέστρεψε σπίτι του. Ο πυρετός όμως δεν έπεφτε και οι γονείς μετέφεραν ξανά το πρωί της Κυριακής το αγοράκι στο Νοσοκομείο Νάουσας, όπου κρίθηκε η άμεσα μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο, όπου δυστυχώς «έσβησε» το απόγευμα της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, σήμερα μεταφέρθηκε από τη Νάουσα στο Ιπποκράτειο και ακόμα ένα παιδάκι, από το ίδιο οικογενειακό περιβάλλον του 8χρονου και συγκεκριμένα το ξαδελφάκι του, έχοντας τα ίδια συμπτώματα.

Συλλυπητήριο Δημάρχου Νάουσας - Κλειστά σήμερα το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Στενημάχου εις ένδειξη πένθους

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια ο ίδιος προσωπικά και εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής στην οικογένεια, στους οικείους, στους συμμαθητές και τους δασκάλους για την απώλεια του μικρού μαθητή μας από το Στενήμαχο. Οι σκέψεις μας αυτές τις ώρες είναι στην οικογένεια του παιδιού, στην οποία εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας».

Σε ένδειξη πένθους το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο στο Στενήμαχο Νάουσας, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου, με απόφαση του Δημάρχου Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ