Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ουρές χιλιομέτρων από Βέροια προς Θεσσαλονίκη


Μποτιλιάρισμα μετά το Κλειδί λόγω έργων ασφαλτόστρωσης
Καθημερινή είναι η ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται στην Εθνική Οδό από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, μετά το Κλειδί. Ο λόγος είναι τα έργα ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται καθημερινά στην ΠΑΘΕ, μεταξύ κόμβου Κλειδίου και διοδίων Μαλγάρων και στα δύο μέτωπα, με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας σε μία ή δύο λωρίδες κυκλοφορίας.


Οι οδηγοί πρέπει να είναι οπλισμένοι με πολλή υπομονή, καθώς στο σημείο υπάρχει μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση και ουρές χιλιομέτρων, με τα οχήματα να κινούνται τις περισσότερες ώρες σημειωτόν.

Το νου σας λοιπόν όσοι σκοπεύετε να πάτε προς Θεσσαλονίκη. Υπολογίστε στον χρόνο σας και τις καθυστερήσεις λόγω έργων και... υπομονή!






7 σχόλια:

  1. Καλύτερα αποτελέσματα στο μποτιλιαρισμα θα ειχαν αν προγραματιζαν έργα τον Αύγουστο, που θα είχε πιο πολλούς τουρίστες και θα ταλαιπωρούσαν περισσότερους.

    Μάρτιο Απρίλιο χιονίζει στη Βόρειο Ελλάδα και δε μπορούν να κάνουν τέτοιες εργασίες.

    Ούτε Σεπτέμβριο Οκτώβριο γιατί έχει τροπικούς μουσωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ζανταρα φοράει το bmw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας δρόμος πάνω από 30 χρόνια χαλασμενος. Επιτέλους. Δεν πειράζει η ταλαιπωρία για μερικές μέρες. Το θέμα είναι να γίνει σωστή δουλειά, με σωστά υλικά και και να γίνει όλος ο δρόμος από το Κλειδί έως Θεσσαλονίκη και στα δύο ρεύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτα επρεπε το βραδυ να τα κανουνε οχι την ημερα που κινηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δρομος αυτος δεν φωτιζεται απο κολωνες. Πως θα δουλεψουν? Για πες μου εξυπνε εναν τροπο για εργασια ασφαλτοστρωσεων την νυχτα!

      Διαγραφή
  5. Αφου θα εχει ηλιοφανεια για 5 μερες λογικο να κανουν τις εργασιες αυτες. Ευκαιρια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ