Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εξόρμηση σε Λαϊκή Αγορά και κατασμήματα της Νάουσας έκαναν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στο οποίο συμμετείχαν υποψήφιοι βουλευτές και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ημαθίας, πραγματοποίησαν επίσκεψη στη λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της Νάουσας.

Κατά την διάρκεια της εξόρμησης διανεμήθηκε υλικό του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με τις προγραμματικές θέσεις, ενώ παράλληλα στις συζητήσεις με τους κατοίκους της περιοχής, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν τη τοπική κοινωνία. Θέματα που απασχολούν τον αγρότη, τον νέο, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον συνταξιούχο. 

«Αφήνουμε πίσω τη διχόνοια και την τοξικότητα, ενώνουμε τους Έλληνες και κάνουμε μαζί πράξη την Αλλαγή, που έχει ανάγκη ο τόπος. Ελάτε όλοι μαζί να χτίσουμε το Κίνημα της Αλήθειας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας.










5 σχόλια:

  1. ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΗΝ ΕΎΑ ΚΑΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα μωρέ. Και τι έγινε...Την προίκα της έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ahaha ahah poli plaka exete re palikaria. Gmst. Milame gia polla gelia. Anti na mirazete 50rika sto kosmaki pu pinai dinete luludakia
    Ahah
    Ise gia gelia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ελάτε όλοι μαζί να χτίσουμε το Κίνημα της Αλήθειας." Αλήθεια τόσα χρόνια που κυβέρνησαν τη χώρα και τελικά τη χρεωκόπησαν μήπως ήταν η 'εποχή του μεγάλου ψέματος' και τώρα τελικά ανακάλυψαν την ξεχασμένη και ντροπαλή 'αλήθεια' για να την υπηρετήσουν με δόξα κ' τιμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ