Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όχι άλλο «Πουρουπουπού»! Φέρτε ντεπόν για Ελέφαντα

Kataskopos speaking
Είδα χθες Εθνικάρα και πραγματικά χάρηκα που αυτή η ομάδα αρχίζει και αποκτάει DNA. Πλέον έχει καυτή έδρα, έναν κανονικό προπονητή, δυνατό σύνολο και έναν φυσικό ηγέτη τον Μπακασέτας. 

Έφυγαν οι περίεργοι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος, άντε να φεύγει και ο Τζαβέλας που είναι ιδιόρρυθμος σαν χαρακτήρας και θα κάνουμε μια ομάδα που θα μπορεί να φτάσει μέχρι διοργανώσεις Euro ή Μουντιάλ. Βέβαια, μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές μας, μην έχετε καμιά αυταπάτη για κάτι περισσότερο, γιατί οι περισσότεροι παίκτες μας κάνουν κοντρόλ με το καλάμι. 

Αυτό όμως που είδα και χάρηκα με την Ιρλανδία είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μας είχαν πάθος, πείσμα, θέληση και έδωσαν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μου άρεσε πολύ αυτό το δεξί μπακ ο Μπάλντοκ. Θυμίσου πως εκεί πριν από έναν χρόνο είχες τον Μπακάκη. Αχ, Θεέ μου! 

Επίσης τι τερματοφυλακάρα έχω πίσω ρε γαμώτο. Βλαχοδήμος παικταράς, αλάνθαστος, εγγύηση. Τα πάντα όλα! Να μου το θυμηθείτε, αυτός σε κάνα δύο χρόνια θα παίζει στην Μπαρτσελόνα. 

Και τέλος αφήνω τον speaker τον «Πουρουπουπού». Ρε εσείς τι είναι αυτός; Φέρτε ντεπόν για ελέφαντα που έλεγε και ο Γεωργίου. Μας ζάλισε με την περιγραφή του αγώνα! Ο άνθρωπος δεν κάνει να σπικάρει ούτε την Β' ΕΠΣ Ημαθίας. Όχι άλλο κάρβουνο... Αλλάξτε τον χθές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ