Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν 300 Βεροιώτες υποκλίθηκαν στον Γιάννη Φλωρινιώτη - Το «Γέλα κυρία μου», οι σαμπάνιες και ο λουλουδοπόλεμος

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο εκκεντρικός τραγουδιστής αγαπούσε πολύ τη Βέροια και αρκετές φορές είχε επισκεφθεί την πόλη μας, όπου και πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Άλλες φορές μόνος του και κάποιες άλλες με συντροφιά την αγαπημένη του κόρη, την Αννούλα.

Ο δημοφιλής τροβαδούρος, πριν από 10 χρόνια περίπου, είχε εμφανιστεί στο κέντρο διασκέδασης «Αναμνήσεις» που βρίσκονται στα Παπάκια (βλέπε κεντρική φώτο). 

Εκείνη η βραδιά θα μείνει αξέχαστη σ' όλους, καθώς το κέφι και η διασκέδαση χτύπησαν «κόκκινο» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε βγει επί σκηνής με ένα φανταχτερό κουστούμι και μαύρα γυαλιά. 

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν ερμήνευσε το τραγούδι «Γέλα Κυρία μου», στο μαγαζί έγινε το «έλα να δεις»! Ένας πανικός από σαμπάνιες και ένας απίστευτος λουλουδοπόλεμος, με τον ίδιο να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και σκηνικής παρουσίας.

Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως 300 και πλέον Βεροιώτες, σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν θερμά. Τον αποθέωσαν, ως μια μεγάλη φίρμα, όπως άλλωστε ήταν και η μεγάλη του επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ