Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορκίστηκαν 29 νέοι Υπαστυνόμοι Β' στη Σχολή της ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροια


Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 9/6/23 στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στο Πανόραμα Βέροιας, η τελετή ορκωμοσίας και επίδοσης ξιφών 29 νέων Υπαστυνόμων Β', του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), εκπαιδευτικού έτους 2022 - 2023. Οι 29 νέοι Υπαστυνόμοι Β' εκπαιδεύτηκαν στις εγκαταστασεις της Σχολής Αστυνομίας στη Βέροια, κατά το χρονικό διάστημα από 6/2 έως 9/6 2023.


Στην τελετή παραβρέθηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Σπύρος Σκλάβος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς, ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας, Πύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς, τα υψηλόβαθμα στελέχη της Α.Δ. Ημαθίας, Βάιος Γούναρης, Ανδρέας Καλογερόπουλος, οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Κοτίδης, οι Δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας, Κώστας Βοργιαζίδης και Νικόλας Καρανικόλας, Διοικητές των Υπηρεσιών της Α.Δ. Ημαθίας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Στέργιος Σουροβίκης, η εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Θανάσης Αλατζόγλου, αντιδήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων καθώς και πλήθος συγγενών των νέων Υπαστυνόμων.


Την ημερήσια διαταγή εκφώνησε η Διοικήτρια της Σχολής, Αστυνομική Υποδιευθύντρια Σοφία Γαϊτανίδου, ενώ τα ξίφη επέδωσε στους 29 νέους Υπαστυνόμους Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Σπύρος Σκλάβος.


Προηγήθηκε δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με την παρέλαση των νέων Υπαστυνόμων Β'. Ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους, τους νεοορκισθέντες και τους συγγενείς τους.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του «Βεροιώτη»:


























































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ