Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οδηγός νταλίκας δεν είδε τα διόδια Πολυμύλου, λόγω ομίχλης και έπεσε επάνω

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου στην Εγνατία Οδό Κοζάνης με κατεύθυνση προς Βέροια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr περί τις 9:30 το πρωί, οδηγός νταλίκας δεν “είδε” τα διόδια Πολύμύλου, στην Εγνατία Οδό, λόγω ομίχλης και έπεσε επάνω, χτυπώντας και δυο προπορευόμενα οχήματα!

Ευτυχώς από το τροχαίο ατύχημα δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά, ενώ στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο κατέφτασε περιπολικό της Τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.






2 σχόλια:

  1. Τι θα πει "οδηγός νταλίκας δεν “είδε” τα διόδια Πολύμυλου, στην Εγνατία Οδό, λόγω ομίχλης και έπεσε επάνω, χτυπώντας και δυο προπορευόμενα οχήματα" , αυτός ο επαγγελματίας της μεγαλύτερης κατηγορίας διπλώματος , διεθνής κατηγορίας και με σύγχρονα μέσα (GPS) .....απαράδεκτος , ευτυχώς που δεν έχουμε θύματα και μόνο υλικές ζημιές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδη ας πουμε δεν εχει πινακιδα για διοδια εκατονταδες μετρα πριν η δεν φαρδαινει ο δρομος η δεν επιβραδυνουν αλλα οχηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ