Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πιο γλυκό promotion! Flyers για την συναυλία του Πλούταρχου μοίρασαν στη Βέροια τα «Παιδιά της Άνοιξης»


Γιατί ένας... Πλούταρχος μπορεί να φέρει την... Άνοιξη!

Μια βόλτα στο κέντρο της Βέροιας έκαναν το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου 2023 τα «Παιδιά της Άνοιξης», προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο για την μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην Πατρίδα.


Τα «Παιδιά της Άνοιξης», ενθουσιασμένα για την αποστολή που τους ανατέθηκε, σάρωσαν όλο το κέντρο της Βέροιας και μοίρασαν flyers σε καφετέριες, σε εμπορικά καταστήματα, σε δημόσιες υπηρεσίες αλλά και στους περαστικούς.


Οι ωφελούμενοι του Κέντρου «Τα Παιδιά της Άνοιξης», έ
καναν φυσικά και το ανάλογο promo για την μεγάλη αυτή βραδιά στην Πατρίδα, προσκαλώντας τον κόσμο που συνάντησαν, να έρθουν στην συναυλία, όχι μόνο για να διασκεδάσουν και να τραγουδήσουν με τον Γιάννη Πλούταρχο αλλά και να στηρίξουν έτσι το έργο του Κέντου, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ανέγερση του «σπιτιού» των Παιδιών της Άνοιξης στη Βέροια, του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας στην Πατρίδα.


Την πολυαναμενόμενη μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου, διοργανώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, με την ευγενική υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Πατρίδας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς»
 και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22/6 στο γήπεδο της Πατρίδας.

Γιατί ένας... Πλούταρχος μπορεί να φέρει την... Άνοιξη!




Λίγα λόγια για την συναυλία





Συναυλία Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργου Κακοσαίου & Κατερίνας

Πέμπτη 22/6/2023 - 9.00μ.μ.

Βέροια - Γήπεδο Πατρίδας

Σταθερά αγαπημένος του κοινού για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ερμηνευτής που ξεχώρισε στη γενιά του και μάγεψε προηγούμενες και επόμενες, ο Γιάννης Πλούταρχος έφτιαξε όλα αυτά τα χρόνια και τη δική του, κυριολεκτικά μουσική, οικογένεια. Ήδη βρέθηκαν επί σκηνής μαζί του δύο από τα ταλαντούχα παιδιά του, ο Γιώργος και η Κατερίνα, που χαράσσουν τη δική τους πορεία στη μουσική. 

Το καλοκαίρι του 2023 τον βρίσκει να συνεχίζει επί σκηνής μία πολύ επιτυχημένη συνάντηση, που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι, με τον ήδη πολύ δημοφιλή νέο συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα. Ξεχωριστές φωνές με εντυπωσιακή παρουσία, οι δύο νέοι καλλιτέχνες, δεν μοιράζονται απλώς το καλλιτεχνικό DNA του Γιάννη Πλούταρχου, αλλά και το ήθος του και το πάθος του για το τραγούδι.  

H συνύπαρξή τους θα πυροδοτήσει συγκινητικές στιγμές σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, με μεγάλα τραγούδια από την πλούσια καριέρα του Γιάννη Πλούταρχου, τις επιτυχίες του Γιώργου Κακοσαίου και βέβαια τις ερμηνείες  της Κατερίνας τόσο σε πολυαγαπημένα τραγούδια, όσο και στα δικά της νέα σόλο και ντουέτα.

Από γενιά σε γενιά κι από καλοκαίρι σε καλοκαίρι, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακοσαίος και η Κατερίνα έρχονται να μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι με λαϊκές επιτυχίες, μεγάλες μπαλάντες, αλλά και χαρούμενα popbeat, ό,τι δηλαδή χρειάζεται ένα καλοκαιρινό πάρτι!

Στοιχεία εκδήλωσης 
Γενική Είσοδος: 15€
Τιμή φιάλης: 80 € (απλό) & 100€ (σπέσιαλ)
Τιμή ποτού: 10€(απλό) & 12€ (σπέσιαλ)
Μπουκάλι κρασί: 20€
Μπύρα: 4€
Αναψυκτικά: 3€

Στις ανωτέρω τιμές  δε συμπεριλαμβάνεται το κόστος γενικής εισόδου.

Aπαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση αλκοόλ στους κάτω των 18 ετών.

Έναρξη προπώλησης : Τετάρτη 7 Ιουνίου  2023
Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά μέσω ticketservices.gr, στον παρακάτω σύνδεσμο: ticketservices.gr

Φυσικά σημεία

Βέροια 
Στάσου Μύγδαλα, Μητροπόλεως , τηλ 2331 120 327
CaféDaManha, Π.Τσαλδάρη 30, τηλ 2331 0 23304 & Βενιζέλου 104, τηλ.2331 100 880

Νάουσα 
LoftSquare, Mεγάλου Αλεξάνδρου 16, τηλ. 23320 21846
Αλεξάνδρεια
CoenBrosbar, Βετσοπούλου 34, τηλ 6970029285

Σκύδρα 
Friendsespressobar, 24ης  Ιουλίου 9 και Σαφραμπόλεως , τηλ. 23810 82085

Πατρίδα 
Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς»

Κρατήσεις τραπεζιών - πληροφορίες: 
Τηλ. 6975420017 
Τηλ . 6978001950

Διοργάνωση:  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ημαθίας

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Πατρίδας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς».
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στα «ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» για την Ανέγερση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας στην πόλη της Βέροιας  (Δ.Δ. Πατρίδας).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ