Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Όμιλος Inner Wheel Βέροιας στηρίζει τη Μ.Α.μ.Α.

Συνάντηση γνωριμίας και δημιουργίας φιλικών σχέσεων είχαν την Τετάρτη (7/6) ο Όμιλος Inner Wheel Βέροιας με τη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό. Δεν πρόκειται για μια απλή συνάντηση, αλλά για σύμπραξη δυνάμεων, με το Inner Wheel να προσφέρει και ένα σημαντικό ποσό για την κάλυψη αναγκών της Μέριμνας.

Αναλυτικά:

«Την Τετάρτη 7 Ιουνίου οι κυρίες του Ομίλου Inner Wheel Βέροιας, μας προσκάλεσαν σε μία συνάντηση γνωριμίας και ανάπτυξη φιλικών σχέσεων. Το Inner Wheel, που σημαίνει εσωτερικός τροχός, είναι μία από τις μεγαλύτερες γυναικείες οργανώσεις στον κόσμο (3895 όμιλοι σε 103 χώρες,) η οποία έχει στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο και την ανάπτυξη πραγματικής φιλίας μεταξύ των μελών.

Το σύλλογό μας εκπροσώπησε η Ελένη Στεφανάκη, Πρόεδρος της Μ.Α.μ.Α., η Λουκία Μήτσα (γραμματέας) και η Καλλιόπη Μέλλιου (Ταμίας).

Μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας συμπάθειας και εκτίμησης, η κυρία Στεφανάκη παρουσίασε το έργο του συλλόγου μας στις κυρίες του ομίλου, οι οποίες ως δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς το έργο μας, μας προσέφεραν χρηματικό ποσό το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης των ωφελουμένων μας (αγορά καυσίμων).

Έπειτα η κυρία Ελένη Τρίγκα έκανε απολογισμό των δράσεων του ομίλου και παρέδωσε τη νέα προεδρία στην κυρία Ελένη Μπαλτζή. Η κυρία Ιατροπούλου, από τα ιδρυτικά μέλη του Inner Wheel μας παρουσίασε το έργο του και μας καλωσόρισε.

Ακολούθησε γεύμα και ανταλλαγή δώρων των μελών, προσφορά του ομίλου.  

Ευχαριστούμε ολόψυχα για την πολύτιμη συμβολή τις φίλες μας από το Inner Wheel για τη ζεστή φιλοξενία τους και ευχόμαστε στο νεοεκλεγέν ΔΣ καλή συνέχεια στο έργο τους».









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ