Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έλαμψαν τα αστεράκια του 5ου Δημοτικού


Με την «Νιονάτη και 7.....Χάνοι» έκλεισαν την θεατρική χρονιά
Την τελευταία της παράσταση, παρά την κακοκαιρία, κατάφερε και ανέβασε η θεατρική ομάδα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, με την νέα χρονιά να είναι γεμάτη... νέες εκπλήξεις, όπως αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Τα παιδιά απέδωσαν τα μέγιστα με την θεατρική τους ερμηνεία και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, με αποτέλεσμα όλοι οι παρευρισκόμενοι να χειροκροτήσουν με ενθουσιασμό τους μικρούς ηθοποιούς.


«Η δημιουργία της θεατρικής αυτής ομάδας είχε ως στόχο της, την καλλιέργεια των εκφραστικών μέσων των παιδιών μας, την απελευθέρωση της φαντασίας τους και την ανάπτυξη της δημιουργικής τους ικανότητας. Με τη σωστή στήριξη και καθοδήγηση που είχαν από τον σκηνοθέτη μας Διονύση Καρολίδη, κατάφεραν να μάθουν την αξία και την δυναμική της συλλογικής δημιουργίας.

Ο Σκηνοθέτης - Ηθοποιός Διονύσης Καρολίδης ανέλαβε αφιλοκερδώς να διεκπεραιώσει την ολοκλήρωση της θεατρικής αυτής παράστασης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.


Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Καλλίστρατος Γρηγοριάδης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας των Δύο Φύλων Συρμούλα Τζήμα, η Σχολική Σύμβουλος Αικατερίνη Παπαγεωργίου, η εκπρόσωπος του «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ημαθίας , ο πρώην Διευθυντής του Σχολείου Ελευθέριος Χαιριστανίδης, ο Διευθυνήτης του σχολείου Κωνσταντίνος Ζαφειρίου, η Υποδιευθύντρια Ελπίδα Μαραντίδου, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου καθώς και ο νέος Διευθυντής Στέφανος Τσέλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ