Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετά το... «βόλι», γέμισαν οι καφετέριες και τα τσιπουράδικα της Βέροιας

Άλλοι δεν πήγαν καν να ψηφίσουν, γιατί επέλεξαν τις κοντικές παραλίες σε Πιερία και Χαλκιδική

Μεγάλη είναι η αποχή που παρατηρήθηκε στα εκλογικά κέντρα της Ημαθίας. Οι πολίτες αποφάσισαν να απέχουν από την εκλογική διαδικασία και να περάσουν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο σε παραλίες της Πιερίας και της Χαλκιδική. 

Ειδικά η νεολαία για μια ακόμη φορά, έλαμψε δια της απουσίας της, την ώρα που οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μάταια περίμεναν να εμφανιστούν τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Από την άλλη πλευρά, όσοι πήγαν να ψηφίσουν, μετά το... «γιόρτασαν» με καφέ ή με τσιπουράκι, μιας και είχαν σύμμαχο τον καλό καιρό. 

Πλέον μετά από μια πολιτική περιπέτεια που κράτησε για δύο μήνες περίπου, μπαίνουμε σε μια κανονικότητα και δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβριο με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

2 σχόλια:

  1. Εμείς στα πλατανόφυλλα Φυτειά , όλα καλά με δροσιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με περίπου 47% αποχή, μετά θα κλαίνε. Και θα τους φταίει ο οποιοσδήποτε. Κάθε 4 χρόνια έχουμε δύναμη, και 4+ στους 10 κάποιοι ξύνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ