Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη άνοδος για τα δεξιά κόμματα στην Ημαθία - Έφτασαν το 20%

Πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία έβγαλαν οι κάλπες της Κυριακής 25 Ιουνίου στην Ημαθία. Σχεδόν 1 στους 5 πολίτες που προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα των τριών δήμων σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια ψήφισαν δεξιά κόμματα. 

Τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο μεγάλοι κερδισμένοι ήταν η Ελληνική Λύση, οι Σπαρτιάτες και η Νίκη. Αυτά τα τρία κόμματα μπήκαν στη Βουλή και είδαν τα ποσοστά τους στο νομό μας να είναι ιδιαίτερα αυξημένα. 

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου πήρε 8,21% στην Ημαθία (20 πανελλαδικά), οι Σπαρτιάτες έλαβαν 5,80% (4ο πανελλαδικά) και η Νίκη με 5,46% (90 πανελλαδικά).

Αν συνυπολογίσουμε πως ο Πατριωτικός Συνασπισμός με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου πήρε 1% και η Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχεδόν 0,5%, τότε καταλαβαίνει κανείς, την μεγάλη άνοδο των κομμάτων που βρίσκονται σε αυτόν τον ιδεολογικό χώρο.

16 σχόλια:

  1. Μπραβο στον τσιπρα ,που με πρεσπες σπρωχνει προς τα δεξια το κεντρο, για να μην μυριζει την μποχα της απο αριστερα ερχομενης προδοσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε Αλέκο σαν ντεμεκ αριστερός είπες τα Σκόπια ,Βόρεια Μακεδονία προδοταρε,δεν άφησες λόγω μποχας οι σωστοί πολιτικοί να τα λένε στα εδώ πρόβατα τους ΠΓΔΜ και στον υπόλοιπο κόσμο ,όλο ανεξαιρέτως Μακεδονία . Μετά την βάση στην Αλβανία η Τουρκία εγκατέστησε και στο Κόσσοβο ειδικές δυνάμεις, προδότη Αλέκο στα Σκόπια γιατί να μην έχουν καμμία εκατοσταρια τεθωρακισμένα εεεεε? Αλλά δεν ανησυχούμε το δεξιό πατριωτικό μέτωπο θα τα στρώσει τα πράγματα,όπως στην μικρά Ασία,την Κύπρο,τα Ίμια,και τελευταία τα νησιά του νοτιοανατολικου Αιγαίου,και στη Βόρειο Ήπειρο τίγκα σε Έλληνες δημάρχους.

      Διαγραφή
  2. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ανέβηκαν αυτά τα κόμματα; Ποιος φταίει; Ποιος είναι απέναντι; Απέναντι λοιπόν, ειναι το ... Δημοκρατικό τόξο. Είναι όλοι αυτοί που οδήγησαν σε ναυάγιο τη χώρα. Αυτοί που υποθήκευσαν όλη την περιουσία της χώρας. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που είστε ακόμα. Ας συνεχίσουν οι κυβερνήσεις να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βγάλουμε έναν φασιστουλη Ζελενισκακη με ψηλά τακούνια και εμείς και θα μας βάλουν οι Αγγλοσάξονες ,να σκοτωνομαστε πουλοντας μας όπλα ,με τους Τούρκους . Για την Ελλάδα ρε γαμωτο!!!!

      Διαγραφή
  4. Για γέλια είμαστε στην Ημαθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριος αίτιος της ανόδου του εθνικισμού στην Ελλάδα στην ΕΕ και στον Κόσμο είναι τα αδιέξοδα, οικονομικά, κοινωνικά, γεωπολιτικά, υγειονομικά, μεταναστευτικά, επενδυτικά του Καπιταλισμού. Αυτός φέρνει σε αντιπαράθεση τους λαούς, τα κράτη και τα έθνη.
    Όλες οι παγκόσμιες κρίσεις διαχρονικά ξεκίνησαν από αυτόν.
    (αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γυρίσουμε στον Κομουνισμό και τα αδιέξοδα που αυτός έχει φέρει στην ανθρωπότητα. Υπάρχει και ο τρίτος δρόμος. Αυτός που έφερε στην Ευρώπη την ευημερία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.
    Ο Ευρωσοσιαλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες πολλές αλήθειες!

      Διαγραφή
    2. Και ο Χίτλερ στο όνομα του σοσιαλισμού( εθνο ) στην περίοδο του μεσοπολέμου έφερε ανάπτυξη στην Γερμανία. Μόνη λύση η γνώση,ΟΧΙ η κατευθυνόμενη αλλά η ανεξάρτητη,η ελεύθερη με ανοικτό μυαλό.

      Διαγραφή
  6. Σε ολόκληρη την Ευρώπη ανεβαίνουν οι Λαϊκές Πατριωτικές Παρατάξεις. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει για ποιο λόγοί η Ημαθία να είναι εξαίρεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι δεξιά κόμματα,αλλά πατριωτικά,μπερδεύεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ , έτσι ήταν και οι αρχαίοι Έλληνες (ΟΛΥΜΠΊΑ ΚΛΠ.)

      Διαγραφή
  8. δλδ ο ΜΩΗΣΗΣ που οδηγησε τον λαο εκτος αιγηπτου τι ηταν?
    αριστερος δεξιος. η πατριοτικο ελευθεροτικο μετοπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μωησης ηταν αγεωγραφιτος.

      Οταν οι Ελληνες ειχαν μηχανισμο αντικυθηρων και γυριζαν ολοκληρο τον πλανητη, ο Προφητης εκανε 40 χρονια να περασει την ερημο απο την αιγυπτο στη Χαναα.

      Διαγραφή
    2. Τελικά μας δουλεύετε , το κάνετε επίτηδες ως ανορθόγραφοι για να σας προσέξουμε , τι σχέση έχει το ένα με το άλλο , γνωρίζεις παγκόσμια ιστορία .......άστο φίλε , τέλος !

      Διαγραφή
    3. Μάθετε πρώτα τους όρους αριστερός ,δεξιός, κεντρώος και μετά κάντε πολιτική συζήτηση.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ