Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με γοργούς ρυθμούς τα έργα στο Πασακιόσκι - Ανοίγει ο δρόμος, δημιουργούνται νέα πεζοδρόμια

Συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς τα έργα διαπλατύνσης και διάνοιξης του δρόμου
 στο Πασακιόσκι. Πιο συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε η κατασκευή τοίχου στην οδό Μάρκου Μπότσαρη ύστερα από πτώση τμήματος πρανούς παρακείμενης οικοδομής, το οποίο απέκοπτε τη διέλευση πεζών από το πεζοδρόμιο. 


Με σκοπό την άρση της επικινδυνότητας και τη βελτίωση των οδών, προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια στη μετακίνηση πεζών και οχημάτων, πραγματοποιούνται χωματουργικές εργασίες και θα ακολουθήσει πλακόστρωση του πεζοδρομίου, το πλάτος των οποίων προβλέπεται να είναι 3,00 μ. Ένα έργο που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, αφού πλέον θα μπορούν να κινούνται άνετα και με ασφάλεια.

10 σχόλια:

  1. Σε λίγο καιρό με το άνοιγμα τον παιζοδρομιων βλέπω να παρκάρουμε σε άλλη πόλη έτσι όπως κάνατε την Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι να κάνουμε να μην περπατάμε στα πεζοδρόμια για να παρκάρετε εσείς τα αυτοκίνητά σας ;

      Διαγραφή
    2. Σταμάτα ρε γκρινιάρη, πάρκαρε και 100 μέτρα μακριά από το σπίτι σου, το περπάτημα κάνει καλό. Αν ήταν δυνατόν θα παρκάρατε τα αυτοκίνητά σας μέσα στο σαλόνι του σπιτιού σας τεμπέληδες.

      Διαγραφή
    3. Ρε δεξιός μου φαίνεται αυτός. Μας προετοιμάζει για δίαιτα για να μην είμαστε χοντροί. Η αφαγία και το περπάτημα, μας κρατάει υγιείς. Αν δεν ήταν γοργοί οι ρυθμοί, κάτι σαν την γέφυρα Κούσιου θα ήτανε; Με τα λεφτά στο χέρι σε δέκα χρόνια;

      Διαγραφή
    4. Ο άλλος γράφει και τι να κάνουμε να μην περπατάμε στα πεζοδρόμια;; Ρε πεζοδρόμια να υπάρχουν παντού ΑΛΛΑ περπατάτε πάνω σε αυτά;;;;;; Γιατί όλοι στον δρόμο περπατάνε και το βλέπουμε

      Διαγραφή
  2. Το γοργούς είναι λίγο, η έκφραση που θα ταίριαζε γάντι, είναι με την ταχύτητα του φωτός τουλάχιστον.. Εμπεριστατωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλέκο μπράβο, μόνο εσύ άρχοντα δουλεύεις, και τους υπόλοιπους αντιδημαρχους να τους στείλεις γυμναστήριο να αποκτήσουν την κορμάρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρεσε πολυ το με γρηγορους ρυθμους....ελεος.....εχει ενα μηνα παλευουν 20 ατομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στον Προμηθεα απο το 5ο δημοτικο μεχρι τα εβραίικα εκαναν 1 χρονο και ακομα δεν τελειωσε το "εργο"

      Διαγραφή
  5. Χρειάζεται επειγόντως να ολοκληρωθούν τα έργα στην περιοχή γύρω απ' την Παναγία Δεξιά. Και προπάντων να διευθετηθεί το πρόβλημα με τη διέλευση αυτοκινήτων σ' αυτή την περιοχή, καθώς είναι δύσκολη έως και επικίνδυνη στην περιοχή αυτή, που είναι και πυκνοκατοικημένη, και με στενούς δρόμους και κτίρια υπό κατάρρευση. (Αν και υπάρχουν απαγορευτικές σημάνσεις , π.χ. :"κλειστή οδός λόγω έργων". Ας μεριμνήσει γι' αυτό η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία, με σεβασμό στις ανάγκες των κατοίκων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ