Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μαύρη σελίδα» για τη Βέροια - Νίκησε, αλλά υποβιβάστηκε στη Γ' Εθνική...

Η Βέροια κέρδισε τον Ηρακλή Λάρισας όπως υποχρεούταν, αλλά Απόλλων Πόντου και Μακεδονικός πήραν επίσης το τρίποντο και στείλανε τη “Βασίλισσα” στα χωράφια της Γ’ Εθνικής.

Η Βέροια κέρδισε με 3-0 τον Ηρακλή Λάρισας στην τελευταία αγωνιστική της Super League 2 και περίμενε το θαύμα σε Πολύκαστρο και Ευκαρπία, το οποίο δεν ήρθε.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκανε με διάθεση να κάνουν τη ζημιά στη Βέροια, αλλά πολύ σύντομα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και επέβαλαν τον ρυθμό τους, δημιουργώντας αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Φαρμάκη. Πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 2ο λεπτό, με τον Ιωάννου να βγαίνει πρόσωπο με το τέρμα και το σουτ του από διαγώνια θέση, αν και καλό, έφυγε λίγο άουτ.

Ξανά σουτ για την “Βασίλισσα”, αυτή τη φορά με τον Μπλέτσα στο 5ο λεπτό, ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια, να δοκιμάζει την τύχη τους εκτός περιοχής και να στέλνει την μπάλα άουτ. Ακόμη μια απειλή με σουτ ήρθε και στο 10′, με τον Μπελεβώνη αυτή τη φορά να το τολμά από διαγώνια θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής και να τη στέλνει και αυτός άουτ.

Η μεγαλύτερη στιγμή ως εκείνο το σημείο ήρθε με μια εκτέλεση φάουλ. Μια κομπίνα μεταξύ Ελευθεριάδη, Μπελεβώνη και Γιουκούδη, έστρωσε την μπάλα στον τελευταίο, ο οποίος με ένα πολύ δυνατό σουτ από τα 25 περίπου μέτρα, ανάγκασε τον Φαρμάκη να διώξει σε άουτ με τα ακροδάχτυλα.

Σειρά να βγει στην επίθεση είχε ο Ηρακλής Λάρισας στο 17′, ο οποίος συνδυάστηκε στο δεξιό άκρο της άμυνας της Βέροιας, με την σέντρα να καταλήγει στο κεφάλι του Κάσας, αλλά τον Βενετικίδη όντας σε ετοιμότητα να μαζεύει ψύχραιμα.

Η Βέροια επανήλθε και μάλιστα όχι μόνο απείλησε, αλλά κατάφερε να ανοίξει και το σκορ. Μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπελεβώνη πέρασε πάνω από όλη την άμυνα του Ηρακλή, με τον Κολλαρά να εκτινάσσεται για κεφαλιά και αιφνιδιάζοντας να σημειώνει το 1-0 στο 19′.

Και στη συνέχεια η Βέροια παρέμεινε απειλητική, στερούταν όμως της μεγάλης τελικής ευκαιρίας, έχοντας ως μοναδικές στιγμές κάποια σουτ χωρίς ιδιαίτερη τύχη.

Μεγάλη ευκαιρία είχε η θεσσαλική ομάδα, με τον Κάσας στο 29′ να παίρνει την μπάλα εντός της βεροιώτικης περιοχής, αλλά η πίεση των γηπεδούχων αμυντικών τον ανάγκασε να τη στείλει άουτ.

Επόμενη καλή στιγμή για τη “Βασίλισσα” μια κεφαλιά του Μασούρα στο 41ο λεπτό, ενώ ακόμη καλύτερη ήταν αυτή του 44ου λεπτού σε μια φάση διαρκείας η οποία έβγαλε σε θέλη βολής τον Γιουκούδη εκτός περιοχής, με τον παίκτη να επιχειρεί ένα πολύ δυνατό σουτ, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Φαρμάκη.

Το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Με την είσοδο των ομάδων, η Βέροια έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 με τον Μπελεβώνη να βγάζει σε θέση τετ-α-τετ τον Ιωάννου, αλλά αυτός έχασε αναπενάληπτη ευκαιρία στο 48′ να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του. Το κερδισμένο κόρνερ έφερε την μπάλα στα πόδια του Μπελεβώνη, με τον νεαρό διεθνή να σουτάρει από πολύ μακρία και να αστοχεί.

Η ευκαιρία για τον Ηρακλή ήρθε στο 52′, με τον Λίταινα να δοκιμάζει ένα σουτ, το οποίο ήταν αρκετά άστοχο.

Τρομερή ενέργεια του Μπαϊντού, στα όρια της περιοχής, με ατομική ενέργεια και καταπληκτικό σουτ, το οποίο έφερε το 2-0 στο 55′!

Μεγάλη στιγμή στο 59′ για τον Ηρακλή Λάρισας, με τον Κάσας να παίρνει την μπάλα εντός περιοχής, αλλά το σουτ του έφυγε απελπιστικά ψηλά.

Η μόνιμη απειλή των Θεσσαλών δημιούργησε πρόβλημα και στο 61′ και πάλι μέσα από την περιοχή, αλλά αυτή τη φορά γλίστρησε και δεν μπόρεσε να ευστοχήσει.

Τεράστια ευκαιρία για τη Βέροια ήρθε στο 63ο λεπτό, με τον Γιαγτζίδη να εντυπωσιάζει και να πασάρει στον Ιωάννου, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε αυτή τη φορά το τετ-α-τετ με τον Φαρμάκη.

Το ματς “άνοιξε” με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να προσεγγίζουν τον εκάστοτε αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η Βέροια χρειαζόταν το 3ο γκολ για να ελπίζει και στην ισοβαθμία με τον Μακεδονικό και το κυνήγησε, πρώτα με σουτ του Μουχάλη στο 69′ και ύστερα με ακόμη ένα του Γιουκούδη, με τον Φαρμάκη να επεμβαίνει και στις δύο περιπτώσεις.

Στο ενδιάμεσο, η Ηρακλής λίγο έλειψε να σκοράρει, με μια διπλή ευκαιρία στο 70′, με τον Κέρη να σουτάρει και τον Βενετικίδη να διώχνει δύσκολα με τα πόδια, ενώ στη συνέχεια της φάσης το σουτ βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Βεροιώτη τερματοφύλακα.

Δοκάρι είχε η Βέροια στο 74ο λεπτό με κεφαλιά του Γιουκούδη, ενώ στη συνέχεια το πολύ επικίνδυνο σουτ του Μπαϊντού δεν μέτρησε, αφού καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ.

Απίστευτη ευκαιρία έχασε ο Φλορεντίν Μπουόλι, ο οποίος στο 80′ πέρασε τον Φαρμάκη και με κενή εστία έστειλε την μπάλα πάνω στο δοκάρι!

Δοκάρι και για τον Ηρακλή Λάρισας στο 90′, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπαϊντού πέτυχε ακόμη ένα γκολ και με το δεύτερο προσωπικό του στο 91′, σημείωσε το 3-0, ύστερα από ασίστ του Μπουόλι.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΑΝΘΥΜΙΑΔΗΣ): ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΜΟΥΧΑΛΗΣ, ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ (ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ 77′), ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ (ΜΠΟΥΟΛΙ 70′), ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (ΜΠΑΪΝΤΟΥ 46′), ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ (ΚΑΣΕΜΙ 86′).

Ηρακλής Λάρισας (ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ): ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΜΠΟΣΙΟ (ΣΥΡΕΓΓΕΛΑΣ 77′), ΧΑΤΖΗΣ (ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ 88′), ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ, ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ (ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ 86′), ΚΑΜΠΕΡΗΣ, ΚΕΡΗ, ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ (ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ 46′), ΚΑΣΑΣ, ΛΙΤΑΙΝΑΣ, ΛΑΓΩΝΙΔΗΣ.

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.06.2023 (17:00)

Βέροια – Ηρακλής Λάρισας 3-0

Απόλλων Πόντου – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Μακεδονικός – ΠΑΟΚ Β’ 3-1

ΠΟΤ Ηρακλής – Θεσπρωτός 5-1

Παναθηναϊκός Β’ – Νίκη Βόλου 0-2

ΑΕΛ – Διαγόρας 5-0

ΡΕΠΟ: Αλμωπός Αριδαίας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



58 σχόλια:

  1. Μπράβο ΣΤΕΡΓΙΟ Στέφανε Νίκο ΣΤΕΡΓΙΟΣ μαγκιά και θεωρία Στέφανος τα γυαλιά στο κεφάλι καρπούζι η μπάλα το ίδιο είναι Νίκος μια από τα ίδια χάτμπολ και ποδόσφαιρο τόσο ξέρει με άριστα το 10 αυτός είναι στο -5 παντός ντροπη κύριοι ανάξιοι ο ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ σας …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη μαυρη σελιδα πρεπει να γραφουν τα ονοματα των τριων που παρεσυραν τον κοσμο οτι θα εκαναν δουλεια στην ομαδα . ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ;;; ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥΓΚΑ;;;

      Διαγραφή
  2. Θα αλλάξει ξανά ΑΦΜ και θα επανέλθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα που την εριξαν την ομαδα ..θα την παρατησουν γιατι θα βρουν μια δικαιολογια ..ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..η ομαδα δεν ειναι παιχνιδι για ψηφους και δημοσιοτητα επειδη ησασταν παντελως αγνωστοι κυριοικαι να δειχνετε μια δυναμη ..τωρα δειξατε ποιοι ειστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τεραστιε , Βαλε το φωτοβολταικο στο κεφαλι , σε περιμενουμε στη συνεντευξη τυπου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι δεν λετε για αυτους που εχουν τις μετοχες και αφησαν την ομαδα στο ελεος της; δεν μπορουμε να γραψουμε ονοματα γιατι μας κοβετε τα μηνυματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Στέφανε τα κατάφερες και έβαλες το πιόνι σου μπροστά τον Διαμάντι μην φας εσυ την σφαίρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και ο Μπηκας δεν πάει παρακάτω που άφησε την ομάδα στα δύσκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρίμα μεγάλο κρίμα.το μεγάλο λάθος είναι όλων κάνεις δεν μίλησε να πει τι πραγματικά συμβαίνει στην ομάδα φέτος.τωρα καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλησαν όμως δεν ήθελαν να ακούσουν και μίλησαν και γράφτηκαν δημοσιεύματα όμως κάποιοι κοφευαν, πρώτα πρώτα ο Μαραγκός τα είχε πει ο Μαντζαριδης ο Γαλανοματης αλλά οι κύριοι της διοίκησης έβγαιναν και τα διέψευδαν
      .

      Διαγραφή
  9. Αντε τώρα Ζαφείρη να σε δούμε τι θα πεις.
    Την ομάδα την έριξες, την διέλυσες, τα νερά και το βιολογικό το ίδιο.
    Ο Υπέρ Μάνατζερ που τα έκανε θάλασσα παντού.
    Να σε χαίρονται και ο μεγαλομέτοχος και ο πρώτος πολίτης.
    Αυτά παθαίνεις αν βάζεις τον κάθε άσχετο σε σοβαρές θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ

      Διαγραφή
  10. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΆΠΑΡΗΣ ..ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΑΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΟΛΟΙ.Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ.ΨΕΥΤΕΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟ ΛΕΖΑΝΤΑ ΛΟΓΙΑ.Η ΜΟΝΗ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΚΑΙ Γ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. ρε εχετε χαζεψει;;;και ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις την αξια καποιου;;;κοιτα την καμπουρα σου καλυτερα

      Διαγραφή
  11. καλα τα πηγε ο μπικας με την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα αναλαβει ο διακοσμητης τωρα; εγινε κ μανατζερ απο καναπεδες και σκρινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιοι σας λέγαμε ψάξτε και βάλτε σπουδαγμένους ειδικούς στις υπεύθυνες θέσεις για να κάνουν λιγότερα λαθη και να υπάρχουν πιθανότητες διάσωσης και όχι πολιτικάντιδες, μανάβηδες και έμπορους.
    Τώρα περιμένουμε να δούμε ποιοι, πως και πόσα θα πληρώσουν.
    Όσο για τους φιλάθλους ας πάψουν να είναι ΟΠΑΔΟΙ που τους κοροϊδεύουν και ας απαιτήσουν κυρώσεις. Αν δεν πληρώσουν όσοι εφταιξαν ότι τους αναλογεί, θα βρεθούν άλλοι σε λίγο να κάνουν τα ίδια λάθη. Όπως γίνεται τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις ξεφύγει τελείως τελικά, σιγά μην μπει στην ομάδα και κανένας πυρηνικός φυσικός

      Διαγραφή
    2. Στον (Ανώνυμος18 Ιουνίου 2023 στις 11:09 μ.μ.).
      Τόσα ξέρεις τόσα λες.
      Ο Ολυμπιακός ο ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός η ΑΕΚ κλπ δεν εχουν πυρηνικούς φυσικούς και όμως κονομανε μένουν στην κατηγορία και πάνε και στην Ευρώπη.
      Άσχετε.

      Διαγραφή
  14. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται δυσάρεστα στην ομάδα με συγκεκριμένες και διαχρονικές ευθύνες.
    Η λύση είναι ριζοσπαστική.
    Ένας Νομός, τρεις πόλεις, μια ομάδα με επαγγελματίες σε όλες τις θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με μονο στοχο τη δημοσιοτητα τα πανελ τις συνεντευξεις τυπου , τα πλασαρισματα στον τηλεοπτικο φακο καθε κυριακη και για την προσωπικη τους προβολη διελυσαν την ομαδα που τοσο οργανωμενη ανελαβαν . Εχουν και πολιτικες φιλοδοξιες , Ας τους κρινει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ !!! ΕΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τουλάχιστον τώρα θα απαλλαγούμε από τον απίθανο που το έπαιζε Μαρινακης σε πιτσαρία και τον κουμπάρο του τον Ναουσαίο. Κρίμα για την ομάδα και την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα που επεσε η ομαδα βλεπω να την παιρνει αυτος που εχει την πιτσαρια

      Διαγραφή
  18. Δηλαδή ο Μπίκας που παράτησε την ομάδα δεν έχει ευθύνες; Καθαρές κουβέντες, να τα λέμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. To tsirko veria ekleise oi feloi tha syne isoun na epipleoun kai tetoious exei pollous i veloia!itan oloi sto bipedo simera tha vlepoume tou xronou kozani marage kati ixeres k efyges

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί είχε καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα...

      Διαγραφή
    2. τι να ξερε ρε ο μαραγκος;;; ρεσιταλ εδωσε με τον πανσεραικο στην εδρα μας.. κοιμησμενε

      Διαγραφή
  20. Τουλάχιστον την ημέρα θλίψης ΣΩΠΑΣΤΕ. Δεν χορτάσατε όλο τον χρόνο να τα βάζετε με όλους καί όλα! Πράγματι έγιναν πράματα καί θάματα πού οδήγησαν στον υποβιβασμό. Σαφώς καί υπάρχουν ευθύνες καί υπεύθυνοι. Με λαϊκά δικαστήρια όμως δεν βγαίνει τίποτα! Σε τελική ανάλυση τί πιστεύετε; Ότι η διοίκηση, οι παίκτες, οι προπονητές, σήμερα χαίρονται; Ότι οι φίλαθλοι σήμερα πονάνε περισσότερο; Το αύριο περιμένει καί αυτό που δεν θέλει είναι τα μνημόσυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φίλαθλοι πονάνε περισσότερο.κανενας δεν στεναχωριέμαι οσο εμείς οι παίχτες ήρθαν και θα φύγουν όσο για τους άλλους ήξεραν το μεθεγος που πήγαν να βγάλουν σε πέρας

      Διαγραφή
    2. Όλοι μάθανε να σχολιάζουν από τον καναπέ. Που ήσασταν όταν η ομάδα θα έπεφτε τοπικό κύριοι; Να ρίξετε τα ευρουλακια σας χωρίς κανένα όφελος όπως αυτοί που κράζετε. Κάπου έλεος ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.

      Διαγραφή
    3. Εσύ Χουβαρδά πρέπει να έριξες πολλά λεφτά τα χιλιόμετρα που έχουμε κάνει για τη Βέροια και οι κόποι και η στεναχώρια η φετινη δεν πληρώνονται..ας έπεφτε τοπικό καλύτερα από αυτά τα ρεζιλικια .έχουμε δει και τη Βέροια δ Εθνική εκεί ήμασταν παλι

      Διαγραφή
  21. Ποιοί προστατεύουν το Μπίκας; Γιατί είναι έξω απ το κάδρο ευθυνών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγορασα ρε εγω διαρκειας για να τι κανει ταγαρια ο τσαλουχιδης; εξαφανιστειτε απο τα ματια μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βάλε τα γυαλιά στο κεφάλι και ασχολησου με τα καρπούζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι μπικες στο απυροβλητο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σσσσς θα σε ακουσει κανενας και θα σε κανει ντα…. χαχχαχαχχα… α ρε αδερφε ποσο δικιο εχεις

      Διαγραφή
  25. Τέτοια κοροϊδία σαν την φετινή δεν έχει ξανά γίνει ντράπηκε και η ντροπή..όλοι έχουν εύθυνες και κανένας δεν τις αναλαμβάνει .ας βγουν να πουν τη θέλουν να κάνουν με την ομάδα.εμεις οι φίλαθλοι θα τρέχουμε πάλι για την αγάπη μας τη βασίλισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι μονοι που φταιν ειναι τα μελη τις οικογενειας που αγαπουν οπως φανηκε την ομαδα. Αν θελαν μπορουσαν.. εβαλαν αλλους μπροστα για να ξεπλυθουν αυτοι. Την ομαδα την χρησιμοποιησαν για εργαλιο τους και μετα την πεταξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πέσ' τα επιτέλους, οι πραγματικοί υπεύθυνοι στο απυρόβλητο;;;

      Διαγραφή
  27. Μαύρο στον πολιτικάντι που ασχολήθηκε με την ομάδα χωρίς να ξέρει μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει ψήφους. Να τον χαίρονται όσοι τον σιγοντάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και ξαφνικά μέσα σε λιγα 24ωρα γεμισε η πόλη με Εγωταλεγακηδες και ανθρώπους που ηξεραν τι έπρεπε να γίνει. Τα παίρνουμε απο την αρχή. Δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου . Μαύρη μέρα για την Βεροια ηταν όταν σκοτώθηκαν τα παιδιά στα Τέμπη. Μαύρη μέρα ηταν οταν χάθηκε ο Αλεξ . Θα μπορούσα να λέω κι άλλες. Ανατρέξτε στις μικρότερες κατηγορίες πολλων χωρών και θα βρείτε ομάδες με ευρωπαϊκούς τιτλους . Αυτοι που σώθηκαν του χρόνου που θα πέφτουν 5-6 θα πεσουν . Ο υποβιβασμός ειναι μια ευκαιρία να βρουν παιδιά απο τον νομό να γίνει Βέροια. Βασίλισσα όνομα και πράγμα.
    Αυτά τα ολίγα. Μην ομιλείτε για λεφτά οσοι ψάχνατε τροπους να μπείτε στο γήπεδο χωρις να πληρώσετε.
    Μικρό το μέρος γνωριζόμαστε ολοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαύρες θα είναι οι μέρες μας σε όλα τα θέματα όσο ψηφίζουμε, τοποθετούμε ή υποστηρίζουμε άχρηστους ανθρώπους σε θέσεις ευθύνης. Στο χέρι μας είναι.

      Διαγραφή
    2. Γύρνα στα σχόλια όλης της χρονιάς και θα δεις αν τα λέγαμε ή όχι. Προτείναμε και λύσεις συγκεκριμένες.
      Απόδειξη ότι τα λέγαμε είναι και σωστή θέση σου για ομάδα όλου του Νομού που δεν πρότεινες εσύ πάντως.

      Διαγραφή
    3. Ο τρόπος που έπεσε μας πειράζει ...

      Διαγραφή
    4. Εσύ τώρα σίγουρα κάπου κάποιος σε βόλεψε και μιλάς σαν τη βασίλισσα στα ανάκτορα,μαρεσεις ρε φίλε,όλα τα βλέπεις σφαιρικά προς τη μια μεριά,η άλλη σε χαλάει την εικόνα και λες ας πω μια μ@@@α ότι κάτι κάπου είπα και εγω. Να σου πω και εγώ κάτι με τη σειρά μου. Τουλάχιστον αυτοί που μπαίνουν τζάμπα κάθονται απέναντι με ήλιο βροχή και τραγουδάνε σε σχέση με εσένα που κάθεσαι απέναντι στη λαμαρίνα σε πουφ καρεκλακι με διάρκειας που μάντεψε;;;το πήρες τζάμπα,όντως...μικρό το μέρος.

      Διαγραφή
  29. Καλά εσύ είσαι εκτός τόπου και χρόνου,ρε παλληκάρι αν δεν σου αρέσει το ποδόσφαιρο καί δεν νιώθεις πάνε σε καμια άλλη σελίδα πολιτική να τα γράψεις αυτά καί όταν ψηφίζεις άνοιξε τα μάτια σου και δες με όλα αυτά που γράφεις για τεμπει και λοιπά ποιους ξανά επέλεξε ο κόσμος να κυβερνήσουν τους ίδιους υπαίτιους αυτού του κακού,ο δε άλλος απο Σέρρες μεριά έβαλε πάλι υποψήφιος που τάχα παραιτήθηκε ενώ πρίν το τραγικό συμβάν κουνούσε τα χαρτιά στη βουλή και έσχιζε τα ιμάτια του,η δε κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είπε το απίστευτο σχόλιο ότι η χριστιανοσύνη είναι μία εφεύρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και καλά ο μεγαλομέτοχος και οι δύο έμποροι άντε ίσως και να έχουν και μια μικρή εμπειρία διοίκησης ο ανεπάγγελτος ως τι μπήκε Πρόεδρος; Εμπειρία διοίκησης στο βιολογικό ; που γελάνε ακόμα και τα ζουζούνια που δήθεν τρώνε τα σκ@τ@ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 6 proponites se 9 mines
    Pangosmio record. Pextes ths plakas. Pedakia. Gia kana freddo st mall me giali ray ban k kolonia tester? Lezanda full ke sto enas me enan miden aptelesma. Kali xekurasi se olous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ότανν ενδιαφέρθηκαν οι Ισπανοί να πάρουν την ομάδα, οι αόρατοι ιδιοκτήτες σφύριζαν πεισματικά αδιάφορα γιατί είχαν σκοπό να ρίξουν την ομάδα. Με τον Καλαϊτζίδη και τον άλμωπα για αντιπάλους και τα κατάφεραν. Αποστολή εξετελέσθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι ισπανοι ρε. Ο Ραουλ Μπραβο και η παρεα του; χσχαχαχσ

      Διαγραφή
    2. κρατα τον καρπουζα τον νερουλα και τον μπουφετζη

      Διαγραφή
  33. Αντε και του χρόνου Α τοπικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τελικά αυτοί είμαστε πυροβολούμε πάντα αυτούς που δεν πρέπει κι αφήνουμε τους πραγματικούς υπαίτιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ