Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάχη για τρεις η παραμονή στη Super League 2 - Θα τα καταφέρει η Βέροια; (δημοσκόπηση)

Το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει και πλέον και μόνο τρεις ομάδες διεκδικούν την παραμονή στη Super League 2, με μία από αυτές, φυσικά, τη Βέροια. Τελευταία αγωνιστική στη δεύτερη εθνική κατηγορία της Ελλάδας, με τους συνδυασμούς αποτελεσμάτων να έχουν αφήσει μόνο τις Βέροια, Μακεδονικό και Απόλλωνα Πόντου στη διεκδίκηση της παραμονής… ή καλύτερα στην αποφυγή του υποβιβασμού.

Αυτή τη στιγμή, η Βέροια είναι στην πιο δυσμενή θέση, αφού αν δεν καταφέρει να πάρει τίποτα από την 30η αγωνιστική, τότε ό,τι και να γίνει στα υπόλοιπα ματς θα υποβιβαστεί.

Πώς, όμως, θα καταφέρει να παραμείνει στη SL2; Τα σενάρια έχουν ως εξής:Αν κερδίσει τον Ηρακλή Λάρισας θέλει ήττα ή ισοπαλία του Απόλλωνα Πόντου με την Αναγέννηση Καρδίτσας ή ήττα του Μακεδονικού από τον ΠΑΟΚ Β’.
Αν έρθει ισοπαλία με τον Ηρακλή Λάρισας θέλει μόνο ήττα του Απόλλωνα Πόντου.

Στην ισοβαθμία με τους “Πόντιους”, η Βέροια υπερτερεί, καθώς κέρδισε στον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο δεν έχασε.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής για τους τρεις διεκδικητές:

Βέροια – Ηρακλής Λάρισας

Μακεδονικός – ΠΑΟΚ Β’

Απόλλων Πόντου – Αναγέννηση Καρδίτσας

Η βαθμολογία

10. Μακεδονικός 30
11. Απόλλων Πόντου 29
___
12. Βέροια 28

Μπείτε και πείτε τη γνώμη στη δημοσκόπηση του sportsfan.gr

8 σχόλια:

  1. Αφού σου έκανε ένα Χ με Διαγόρα για να έχεις την ισοβαθμία με Απόλλωνα και πήγες κι έχασες, κάτσε τώρα να κρέμεσαι από παοκ β και αναγέννηση καρδίτσας. Προβλέπεται υποβιβασμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά το λες, αυτό ας το βλέπουν κάποιοι ειδήμονες του ποδοσφαίρου που λένε κάποιους αμπαλους.

      Διαγραφή
  2. Η ομαδα θα μπορουσε να εχει υποβιστει οπως τοσες αλλες ιστορικες ομαδες βλεπε Καβαλα Δοξα Ξανθη με αξιοπρεπεια. Η φετινη ξευτιλα κανει τον υποβιβασμο ντροπιαστικο. Εγω κι ολοι οι φιλαθλοι που αγαπουν την Βεροια και στα τοπικα Βεροια θα ειμαστε. Με το κεφαλι ψηλα ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΒΕΡΟΙΑ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μπάογκ πάλι θα παίξει για την ΄΄ιστορία΄΄ του και θα καθήσει ήσυχα και απλά να ηττηθεί από τον νεοφώτιστο Μακεδονικό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λές ρε κολυμενε τωρα διάβασε το ρεπορτάζ που λέει για τον κύριο Τσαλουχιδη όπου λέει πάει στην Παναχαϊκή για τεχνικός διευθυντής,δεν ξέρω αν αληθεύει όμως αυτός δεν ήταν να πάει στο εξωτερικό???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θέλατε τον Μπήκα
    Τώρα καλά να πάθετε με αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον αλμωπο τους ,έλεγαν χωριάτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ