Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια: Θρασύτατος 15χρονος χτύπησε με μαχαίρι 86χρονη στο σπίτι της για 20€!

Της είχε επιτεθεί και κλέψει άλλες 3 φορές - Συνελήφθη και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου


Στιγμές τρόμου έζησε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Ιουνίου 2023, ηλικιωμένη γυναίκα στη Βέροια, όταν μέσα στο σπίτι της αντίκρυσε ξαφνικά ένα παιδιί που μπήκε με σκοπό να την κλέψει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο 15χρονος μπήκε στην μονοκατοικία που ζει η 86χρονη γυναίκα στη Βέροια, από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και της επιτέθηκε προκειμένου να καταφέρει να της αποσπάσει χρήματα.

Ο ανήλικος την τραυμάτισε με μαχαίρι στο δάχτυλο και την έσπρωξε με δύναμη, ενώ κατάφερε να της αφαιρέσει 20 ευρώ. Η ηλικιωμένη γυναίκα τρομαγμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου και της παρασέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε σπίτι της.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας συνέλαβαν τον 15χρονο το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και όπως προέκυψε από την έρευνα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ανήλικος επιτέθηκε και λήστεψε την ηλικιωμένη. Συγκεκριμένα, το δίμηνο Απριλίου - Μαΐου, άλλες δύο φορές προσπάθησε με απειλή σωματικής βίας, να της αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Επίσης το περασμένο καλοκαίρι αφαίρεσε από την οικία της το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη και η 36χρονη μητέρα του, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

5 σχόλια:

  1. Θα αναλάβει η δικαιοσύνη, οπότε μένουμε ήσυχοι οι Βεροιωτες, μπορεί η ηλικιωμένη γυναίκα να επιστρέψει με ασφάλεια στην οικία της και να συνεχίσει ήρεμα την ζωή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τρις εξ αμαρτειν ουκ ανδρός σοφού; Τι όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκλείεται να είναι γύφτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυο φορες μπηκαν στο σπιτι μου.Πως καταντησαμε ετσι την πολη μας?την χωρα μας?Γιατι ολοι αυτοι δεν τιμωρουνται αυστηρα?Πως θα αποτραπουν τετοιου ειδους ενεργειες?Οι πολιτες αισθανομαστε ανισχυροι και φοβισμενοι και κυριως μονοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ