Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» το Εργατικό Κέντρο Νάουσας - Διαμαρτυρίες με αφορμή τα κρούσματα στρεπτόκοκκου

Παράσταση διαμαρτυρίας και συνάντηση με τον υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν την Τετάρτη εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης και μέλους του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή το θάνατο του 7χρονου αγοριού από στρεπτόκοκκο. 

Κατά τη συνάντηση ζητήθηκε η άμεση στελέχωση των κρατικών υγειονομικών δομών (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας) στο νομό και τη περιοχή με παράλληλη επιδημιολογική επιτήρηση σε σχολεία και χώρους δουλειάς. 

Επισημάνθηκαν επίσης οι ελλείψεις σε ΜΕΘ Παίδων και νεογνών με μόνο 3 ΜΕΝΝ (νεογνών) στη Θεσσαλονίκη που καλύπτουν Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και 1 ΜΕΘ Παίδων με 10 κλίνες για όλη τη Βόρεια Ελλάδα!

1 σχόλιο:

  1. Αν περιμένει η ΥΠΕ ενημέρωση από εργατικο κεντρο κλπ για να μαθει για υποστελεχωση και επιδημιολογικη κρίση, λυπάμαι αλλά δειχνει ότι δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτές τις θέσεις ευθύνης. Αλοιμονο αν καίγεται το σπίτι σου κι εσύ δεν βλέπεις, δεν μυρίζεις , δεν νιώθεις τη φωτιά και περιμένεις να δρασεις μόνο όταν σου πουν οι γειτο
    νες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ