Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με καλοκαιρινό ωράριο από το Σάββατο το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»


Ιούλιο - Αύγουστο τα απογεύματα κλειστά εκτός Παρασκευής

Το καλοκαίρι είναι εδώ όσο και αν ο καιρός μας κάνει τα τερτίπια του. Τι και αν κάνει συννεφιές και ρίχνει βροχούλες... Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» είναι εδώ για να βάζει χρώμα, γεύση και ποιότητα στο τραπέζι μας.

Καλοκαιρινά λαχανικά, γεμιστά με κλασικές μαμαδοσυνταγές, κρεατονοστιμιές έτοιμες για τον φούρνο, για να ξενοιάσετε από το μαγείρεμα, κρέατα σκέτα ή μαριναρισμένα έτοιμα για την ψησταριά, κρέατα ποιότητας για να ετοιμάσετε τις δικές σας συνταγές και με όλα αυτά, είτε μείνετε στην πόλη, είτε επιλέξετε το σπίτι στο χωριό ή το εξοχικό για ξεκούραση, στο πιάτο σας θα είναι πάντα καλοκαίρι!




Ιούλιο - Αύγουστο τα απογεύματα κλειστά εκτός Παρασκευής

Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, τα απογεύματα θα είναι κλειστό, εκτός από την Παρασκευή το απόγευμα, που θα σας περιμένει για τα τελευταία ψώνια σας πριν τις καλοκαιρινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου!

Προβατίνα για σούβλα κεμπάμπ, μπριζόλες μοσχαρίσιες ΑΆΆ τομαχοκ, λουκάνικα χωριάτικα αρωματικά, παϊδάκια προβατίνα πολυτελείας, μπριζολάκια χοιρινά χωρίς κόκκαλο, σπαλομπριζολα μοσχάρι έξτρα, ποικιλία από νόστιμα παρασκευασματα για ψήσιμο... και πολλά πολλά άλλα θα βρείτε στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»!











Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ