Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούτηξε» τσάντα με 700€ από καφετέρια στη Βέροια


Τον έπιασε λίγες ώρες μετά τη Ασφάλεια
Στη σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα, για κλοπή τσάντας, προχώρησαν την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης, ο 35χρονος έκλεψε από μια καφετέρια στη Βέροια μια τσάντα γυναίκας, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρα από την Ασφάλεια, σε περιοχή της Βέροιας.

3 σχόλια:

  1. Γιατι ενω η ασφαλεια κανει καλα την δουλεια της,οι επαγγελματιες κλεφτες συνεχιζουν το εργο τους?

    Μηπως δεν ειναι αποτρεπτικες οι ποινες που επιβαλουν τα δικαστηρια ?

    Ποιος πρεπει να παρει πρωτοβουλια για να σταματησει αυτη η προβληματικη κατασταση για την κοινωνια ,ο συλλογος κομοτων - κομοτριων ημαθιας ,η καποιος ποιο αρμοδιος ?

    Ποια η θεση για το ζητημα αυτο ,των δημαρχων,αντιπεριαρχων,βουλευτων και αλλων αρχοντων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ Η ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 700ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν μια γυναικα παει σε μια καφετερια και καθεται, την τσαντα της πρεπει να την εχει μπροστα της και οχι στην διπλανη καρεκλα πως κανουν πολλες η πισω κρεμαστα στην καρεκλα η στην θεση του συνοδηγου πριν βαλει μπροστα οταν ειναι μονη της. Τα ατομα που ειναι σε αποσταση μικροτερης των 5 μετρων να εχετε υποψιν. Οι λεπτοι ειναι πιο ευκινητοι και ευελικτοι στο τρεξιμο και στα αλματα. Στα αστικα λεωφορεια η τσαντα να ειναι μπροστα και οχι πισω στην πλατη γιατι κυκλοφορουν πολλοι αλβανοι και ρομα τσαντακιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ