Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» στο κέντρο της Βέροιας: Έκλεψαν από σπίτι 50.000€!

Αδέλφια με... πατίνι οι δράστες
Διάρρηξη σε σπίτι στο κέντρο της Βέροιας με λεία 50.000 ευρώ έγινε πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Βέροιας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το πρωί της 24ης Μαΐου 2023, διέρρηξαν σπίτι στην οδό Καρατάσου, όπου διέμενε μια 60χρονη γυναίκα και της αφαίρεσαν το ποσό των 50.000 ευρώ. 

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το είχε στείλει στη γυναίκα η αδελφή της από την Αμερική, προκειμένου η 60χρονη να προβεί σε αγορά σπιτιού. Δυστυχώς όμως, ένα πρωί που η γυναίκα έλειπε από το σπίτι, τα χρήματα έγιναν καπνός. 

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Βέροιας, που έπειτα από έρευνες κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο δράσης των διαρρηκτών, που επρόκειτο για 2 αδέλφια, που μάλιστα χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής από το σημείο... ένα πατίνι!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησε στην εξιχνίαση κλοπής, που έγινε τον προηγούμενο μήνα από οικία στην Ημαθία.

Για την υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και της αδελφής του, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το πρωί της 24ης Μαΐου σε περιοχή της Ημαθίας, ο άνδρας έχοντας τη συνδρομή της αδερφής του, η οποία επιτηρούσε σε εξωτερικό χώρο για να τον ειδοποιήσει (τσιλιαδόρος), εισήλθε σε οικία αλλοδαπής γυναίκας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενδύματα και ηλεκτρικό πατίνι που χρησιμοποίησαν κατά την διάπραξη της κλοπής.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ