Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κελεσίδης: Το όνειρο... "Δημοπρατήθηκε"


Η δημοπράτηση των έργων αποχέτευσης Νέας Νικομηδειας - Παλαιάς Λυκογιάννης και Κουλούρας, ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης 7/6 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή θέλησε να εκφράσει δημοσίως, μέσω επιστολής, ο δημοτικός σύμβουλος Στάθης Κελεσίδης, ευχαριστώντας παράλληλα όσους συνέβαλαν σε αυτή.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

Σήμερα στις 07/06/2023 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, αισθάνθηκα δικαιωμένος για το λόγο που ασχολούμαι με τα κοινά (από το 2003 έως και σήμερα).

Ανελλιπώς υπηρετώντας σε διάφορες θέσεις ευθύνης όπως Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, πρόεδρος στο Βοήθεια στο Σπίτι Αποστόλου Παύλου, Εντεταλμένος Σύμβουλος στην Δημοτική Αστυνομία Βέροιας και άλλες μορφές διοίκησης.

Ηθική Ικανοποίηση, όμως, για το Υπέρτατο που επιτέλους γίνεται πραγματικότητα, ένα όραμα ζωής.

Η Δημοπράτηση της αποχέτευσης στην Νέα Νικομήδεια - Παλιά Λυκογιάννη και Κουλούρας.

Αποχέτευση, ένα έργο για το κοινό καλό.

Έργο Υποδομής για την Υγεία - Έργο Πολιτισμού - Έργο απαλλαγής οικονομικών βαρών.

Έργο ανταποδοτικό από την διοίκηση (Κεντρική - Αυτοδιοικητική προς τον πολίτη).

Μπορώ να πω Δημόσια ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, προσωπικό και από μέρους των συνδημοτών μου από την Ν. Νικομήδεια - Π. Λυκογιάννη και Κουλούρα ως εκλεγμένος αντιπρόσωπός τους, προς:

• τον Δήμαρχο κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο,
• τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Β. κ. Διαμάντη Στέργιο
• σε όσους υπηρεσιακούς παράγοντες προσπαθούσαν και προσπάθησαν να ευοδωθεί αυτό το πολύ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ _ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ του καθενός μας.

5 σχόλια:

  1. Κάντε την αποχέτευση και διάλυστε τούς δρόμους, τό μαθατε καλά το παραμύθι, το Μακροχώρι το κάνατε Πακιστάν τό ίδιο καί στο διαβατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου, αποχέτευση δεν είχατε ΠΟΤΕ απο την ίδρυση των χωριών σας. Για πρωτη φορά εδω και εκατοντάδες χρόνια. Οι δρόμοι θα ξαναγίνουν όπως ηταν και καλύτεροι. Για μια φορά στη ζωή σου δες την αποχέτευση ως την υποδομή του χωριού σου και πάψε να βλέπεις μόνο τη μόστρα των δρόμων. Μέχρι τώρα κυκλοφορούσες σε δρόμους που δίπλα τους έτρεχαν τα βοθρολύματα και βρωμούσες ο ίδιος, χωριστά οι κίνδυνοι για τις αρρώστιες. Τώρα εσύ και τα παιδιά σου θα ζήτε με ασφάλεια.

      Διαγραφή
    2. Εχεις δίκιο. Σωθήκαμε όιπως λες. Θα τα πηγαίνουν στον βιολογικό στο Μακροχώρι και απο εκει όπως είναι, μέσα στο 66. Και γαμώ τις ευρεσιτεχνίες.

      Διαγραφή
    3. Και αυτό θα διορθωθεί.
      Τα σκ@τ@ σου πάντως δεν θα είναι στην αυλή σου όπως τώρα. Αυτό να καταλάβεις.

      Διαγραφή
  2. Απαραιτητα τα εργα απαιτειτα να γινονται...ομως το οτι κανουμε ενα εργο δεν σημαινει σταματα εκει και οτι προβλημα δημιουργει το αφηνουμε...Στα εργα ολα και μην μας περνατε για ασχετους υπαρχει και το κοστος λογικα της αποκαταστασης...που δεν συνεβη...Ετσι λοιπον τα αυτονοητα δεν χρειαζονται ουτε χειροκροτημα ουτε ζητιανια. Φροντιστε ΑΜΕΣΑ για τα αυτονοητα. ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ