Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «καύσωνας» Χριστίνα Κολέτσα - Τρέλανε το instagram με το sexy μαγιό της

Η πανέμορφη Χριστίνα Κολέτσα, η φωνή που μας έχει συνηθίσει σε μελωδίες που αγγίζουν την ψυχή, δείχνει την πιο χαλαρή πλευρά της και μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο του καλοκαιριού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι φίλοι και οι θαυμαστές της sexy Βεροιώτισσας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από φωτογραφίες που μας αποκαλύπτουν τον κόσμο της αυτές τις ζεστές μέρες.

Φορώντας ένα μοβ ολόσωμο μαγιό, η εκθαμβωτική τραγουδίστρια ποζάρει με αέρα απόλυτης άνεσης και αυτοπεποίθησης. Το μπούστο της, που φαίνεται αψεγάδιαστο, κερδίζει τις εντυπώσεις και αφήνει άφωνο τον ανδρικό πληθυσμό.

Η όμορφη Μακροχωρίτισσα που γνωρίζει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις, προκαλεί αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους με κάθε της ανάρτηση. Η απίστευτη ομορφιά της συνδυάζεται με μια ηρεμία και έναν αέρα απαράμιλλης γοητείας.

Μέσα από τις φωτογραφίες της, μας εντυπωσιάζει και μας δείχνει το πώς μπορεί κανείς να απολαύσει τον καλοκαιρινό ήλιο και να ξεφύγει από τη ζέστη με μια δροσερή βουτιά στην πισίνα.

Ας απολαύσουμε αυτήν την εικόνα της Χριστίνας Κολέτσας, που είναι περιτριγυρισμένη από τον ήλιο και το υγρό στοιχείο, παρότι η ίδια είναι φωτιά και λάβρα!

Πηγή


1 σχόλιο:

  1. ενα απλο προσωπο με τατοο στο σωμα,
    που ειδες τη φωτια και λαυρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ