Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατεδαφίζεται ετοιμόρροπη κατοικία στη Βέροια


Στην κατεδάφιση ετοιμόρροπης κατοικίας στα Παπάκια, θα προχωρήσει την Παρασκευή η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Βέροιας. Συγκεκριμένα, πρόκειται να κατεδαφιστεί το ετοιμόρροπο κτίμα επί της οδού Αφροδίτης 15.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Αφροδίτης θα αποκλειστεί και η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται από το εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών κατεδάφισης ετοιμόρροπου κτιρίου επί της οδού Αφροδίτης αρ.15, στην πόλη της Βέροιας, αποφασίζουμε:

Την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας, λόγω αποκλεισμού του έτερου, επί της οδού Αφροδίτης 15, σύμφωνα με ανωτέρω α/α (4) Τεχνική Έκθεση.

Α. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν την Παρασκευή 30-06-2023 και το Σάββατο 01-07-2023 κατά τις ώρες 07:00΄ έως 15:00΄, έκαστη ημέρα.

Β. Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου και τα μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι σύμφωνα με ανωτέρω α/α (4) σχετική εγκεκριμένη τεχνική έκθεση, βασισμένα στην ΔΜΕΟ/Ο/613/16-02-2011 (ΦΕΚ 905, τ. Β΄ 20-05-2011) Απόφαση Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Γ. Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς.

Δ. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν με τη χρήση σήμανσης προειδοποίησης για στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας, χρήση κώνων, προκειμένου στο σημείο της οδού που θα εκτελούνται οι εργασίες, να εκτρέπεται η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ.

5 σχόλια:

  1. Πάντως, πρέπει να ήταν μεγάλο τρόλλ ο Δήμαρχος που πρότεινε να ονομάζεται Αφροδίτης η Οδός που πήγαινε στα ...γνωστά σπίτια υπόπτου ηθικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε από πιο σινεμά βγήκες , εγώ γνωρίζω την οδό ως Αφροδίτης πάνω από 60 χρόνια .....εντάξει πιο πάνω είναι το στρατόπεδο , επόμενο να είχε σπιτάκια πονηρά , αυτό όμως όχι .....

      Διαγραφή
  2. 100 σπίτια ετοιμόρροπα στην πόλη μας αυτό είναι που διάλεξε να ρίξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η κυριωτισσα αιχμάλωτη πίσω από τοίχους λαμαρίνας και αποκλεισμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ