Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

H καρδιά των Πιερίων χτύπησε στο Βυζαντινό Μουσείο - Ένα μουσικό ταξίδι στην παράδοση

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή χιλιάδων πολιτών συνεχίζεται η «Εύηχη Πόλη». Σε κάθε γωνιά της Βέροιας διοργανώνονται όμορφες συναυλίες που είναι αφιερωμένες σ' όλες τις μουσικές του κόσμου.






Όσοι επέλεξαν το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου να επισκεφθούν στο Βυζαντινό Μουσείο, απόλαυσαν ένα μαγικό μουσικό ταξίδι στην Παράδοση. Ο Δημήτρης Τσιγγενόπουλος, ο Στέφανος Μπάμπαλος και ο Νιλόλας Μελιτζανάς, με δύο γκάιντες, ένα νταούλι και ένα νταϊρέ, κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό και έφεραν μνήμες από το ένδοξο παρελθόν με τα υπέροχα τραγούδια των Πιερίων.






Τους θεατές καλωσόρισε η διευθύντρια της ΚΕΠΑ Κατερίνα Γρηγοριάδου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Εθελοντισμού και Υγείας Γεωργία Μπατσαρά και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης.













Φώτο: Παύλος Τσανακτσίδης - Αλεξία Τυριακίδου

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ρε Φίλε "24 Ιουνίου 2023 στις 1:02 μ.μ." .....σοβαρέψου .όταν βλέπεις την σήμερον ημέρα παιδιά να παρουσιάζουν πρόγραμμα πολιτισμό με όργανο την "γκάιντα" ή τσαμπούνα ή τουλούμι ή αγγείο , (παραδοσιακό μουσικό όργανο σε όλη την Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή) , πρέπει να το επικροτείς , λυπάμαι ........τα δικά σου αυγά θέλουν κόψιμο , Θεόδωρος !

      Διαγραφή
  2. Αδελφέ δείξε σεβασμό τουλάχιστον στους καλλιτέχνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H εκδηλωση ηταν έξοχη.

    Το προβλημα ειναι οτι εχουμε στη Βεροια πολλους ωραιους,αλλα νεκρους απο κοσμο χωρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ