Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

To κάλεσμα του Τρούπκου και η αντίδραση του Ραπτόπουλου

Ο γενικός αρχηγός της Βέροιας Θωμάς Τρούπκος, έκανε την αρχή με σκοπό τη συσπείρωση του κόσμου.

Απλά και λιτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Τρούπκος δίνει το έναυσμα για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο της Βέροιας το προσεχές Σάββατο για τον τελικό σωτηρίας της ομάδας, εναντίον του Ηρακλή Λάρισας.

Η ανάρτησή του:

«Μία τελευταία στροφή, μια τελευταία ανάσα για την υπερήφανη αυτήν ομάδα!

Βέροια- Ηρακλής Λάρισας

Σάββατο 17/06/2023 17:00

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ»

Μέσα στα like και στα σχόλια στήριξης, υπήρχε και σχόλιο του προφίλ του γνωστού σταρ της ποδοσφαιρικής πιάτσας της Θεσσαλονίκης Κωστή Ραπτόπουλου, ο οποίος σχολίασε: «Βρώμικη πόλη, βρώμικη ομάδα». To σχόλιο αυτό, είχε και απάντηση οπαδού της «Βασίλισσας του Βορρά».



2 σχόλια:

  1. Ενας σοβαρος αθλητης εγραψε δυο κουβεντες συσπειρωσης κι απο κατω αυτο το αρχισκουπιδι ξερασε τον οχετο του. Μετα απορουμε πως προκυπτει η οπαδικη βια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ραπτοπουλος γνωστος για την οπαδικη βια που υποκινει βρηκε αυτην την αναρτηση μπηκε κι εγραψε αυτα κι αλλα πολλά που ευτυχως δε δειχνει η φωτο σας. Μονο τυχαιο δεν το λες. Ας τον μαζεψει ο παιχτης της Βεροιας ο κολλητος του, που καθε μερα τον διαφημιζει στο ραδιοφωνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ