Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο ονειρικός γάμος του Ηρακλή και της Αργυρώς


Ένας elegant ονειρικός γάμος έγινε πριν από λίγα 24ωρα στην Αθήνα. Ο Βεροιώτης μουσικός και τραγουδιστής Ηρακλής Ανδρονικίδης, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, επίσης τραγουδίστρια και μοντέλο, Αργυρώ Μαγγλάρη, επισφραγίζοντας έτσι μια όμορφη ιστορία αγάπης, που μετράει σχεδόν 11 χρόνια.


Η γνωριμία τους έγινε κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στην ίδια Σχολή, στο Παιδαγωγικό του Αριστοτελείου στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί ξεκίνησε η κοινή τους πορεία και στη ζωή και στη μουσική, αφού πέρα από τον έρωτα -με την πρώτη ματιά όπως έχουν εξομολογηθεί- τους ένωσε και η αγάπη για την μουσική. Έχουν δημιουργήσει μάλιστα και το μουσικό σχήμα «Prive Duet» και πραγματοποιούν εμφανίσεις, στην Αθήνα, την Β. Ελλάδα, στη Μύκονο και πολλά νησιά, ενώ πολλές φορές στο παρελθόν τους είχαμε απολαύσει και σε μαγαζιά της Βέροιας.


Η πρόταση γάμου ήρθε το καλοκαίρι του 2022 στη Μύκονο, την ημέρα των γενεθλίων της Αργυρώς.


Ο Ηρακλής και η Αργυρώ επέλεξαν, τόσο ο γάμος τους όσο και το after wedding party να γίνουν στο Κτήμα Cataleya, στη Βάρη Αττικής.


Η Αργυρώ έφτασε στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ταξιαρχών, πανέμορφη όπως πάντα, μέσα στο πριγκιπικό νυφικό με την εντυπωσιακή ουρά, όπου την περίμενε με μεγάλη αγωνία και συγκίνηση ο Ηρακλής, ο οποίος επέλεξε κοστούμι και παπιγιόν σε ανοιχτό γκρι, με μαύρες λεπτομέρειες.


Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους παντοτινής αγάπης ενώπιων Θεού και μεταξύ συγγενών και στενών φίλων, με κουμπάρα την καλή τους φίλη Ιωάννα Κυρίτση, με καταγωγή από το νησί της Μήλου.


Στη δεξίωση που ακολούθησε, το ζευγάρι χόρεψε, τραγούδησε και διασκέδασε με τους καλεσμένους του μέχρι αργά, ενώ στα άμεσα σχέδιά τους είναι το ταξίδι του μέλιτος, σε κάποιον εξωτικό προορισμό.

Ηρακλή και Αργυρώ να ζήσετε μια γλυκιά και όμορφη ζωή μαζί!

Δείτε φωτογραφίες:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ