Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημαθιώτικη «γαλάζια απόβαση» στην Θεσσαλονίκη

Με μεγάλο ενθουσιασμό και με την προσμονή της μεγάλης νίκης που θα φέρει τη ΝΔ και πάλι στην κυβέρνηση ταξίδεψαν από την Ημαθία δεκάδες μέλη και φίλοι του κόμματος στην Θεσσαλονίκη. Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, κάτω από το μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πλατεία Αριστοτέλους, παρακολούθησαν και χειροκρότησαν θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Σταύρος Γιανναβαρτζής και πολλά τοπικά στελέχη από Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια.

Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη: «Αρκετά με τους ντεμέκ πιστούς και τους ντεμέκ πατριώτες»

Αρκετά με τους ντεμέκ πιστούς και τους ντεμέκ πατριώτες", δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της προεκλογικής συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη, που έγινε στη νέα παραλία, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και τους κατηγόρησε ότι "οι μεν πρώτοι εμπορεύονται μέχρι και τη θρησκεία, ενώ οι άλλοι τολμούν να μονοπωλούν την εθνική συνείδηση".

Παράλληλα επισήμανε ότι "οι πολλές ακραίες φωνές στη Βουλή δεν σημαίνουν κατ΄ανάγκη πολυφωνία, αλλά ίσως το αντίθετο, να οδηγηθούμε σε μία δημοκρατική κακοφωνία" και για το νομό Θεσσαλονίκης έθεσε ως στόχο όχι μόνο την αύξηση του ποσοστού της Ν.Δ, αλλά να είναι πρώτη με πολύ μεγάλη διαφορά.

"Η αριθμητική της κάλπης είναι αμείλικτη. Πολλές ακραίες φωνές στη Βουλή δεν σημαίνουν κατ΄ ανάγκη πολυφωνία, αλλά ίσως το αντίθετο, να οδηγηθούμε σε μία δημοκρατική κακοφωνία, ένα φρένο στο αποτέλεσμα και στη δημιουργία και έναν κίνδυνο στην ακυβερνησία. Είναι οι περιπέτειες που τις έχει ζήσει η πατρίδα μας και θέλει πια οριστικά να τις αφήσει πίσω", είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας για ακραίες φωνές στη Βουλή έκανε ειδική αναφορά στους κομματικούς σχηματισμούς που κινούνται στα δεξιά της Ν.Δ. και σημείωσε: "Πολύ περισσότερο όταν τις εκφράζουν νεόκοποι ηγέτες, προσωποπαγή σχήματα που διαψεύδουν τελικά τις ιδέες που επικαλούνται. Η καπηλεία των αξιών, μάλιστα, αποτελεί το κοινό σημείο αυτών των κινήσεων, είτε πρόκειται για τη δήθεν φιλοπατρία, είτε το μονοπώλιο της Ορθοδοξίας. Αυτά είναι μεγέθη που ενώνουν και δεν χωρίζουν. 

Η Ορθοδοξία είναι πολύ μεγάλη για να φυλακίζεται μέσα σε συνθήματα. Όσοι, λοιπόν, με τη συμπεριφορά τους, τελικά, προσβάλλουν το σταυρό ή τη γαλανόλευκη ας το ακούσουν καλά: αρκετά με τους ντεμέκ πιστούς και τους ντεμέκ πατριώτες. Οι πρώτοι φτάνουν να εμπορεύονται μέχρι και τη θρησκεία, εδώ μέσα στην πόλη καμάρι του Βυζαντίου. Ενώ άλλοι τολμούν να μονοπωλούν την εθνική συνείδηση. Απέναντι σε ποιους τα λένε αυτά; σε σας στους Μακεδόνες της πρώτης γραμμής;"



























9 σχόλια:

  1. Ο ντεμεκ γόνος πολιτικός για τους ντεμεκ πατριώτες κάτω από το άγαλμα του ντεμεκ Μακεδόνα Έλληνα Αλεξάντροβιτς του μεγαλωφ. Ανθρωπόμορφα αμνοερίφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Βεροιώτη , πως αφήνεις να δημοσιεύουν αυτά από ανθρώπους που θέλουν την ζημιά της Ελλάδος ? Έλεος & ντροπή σου φίλε στα γραφόμενα σου .

      Διαγραφή
    2. Να είσαι καλά εσύ και μερικοί ακόμη σαν εσένα γιατί σας βλέπει ο κόσμος και σιχάθηκε την αριστερά. Μετά από τα 4,5 χρόνια τρομοκρατίας και ξεπουλήματος επιτέλους η Ελλάδα πάει μπροστά. Δεν φοβόμαστε πλέον να λέμε οτι αγαπάμε την πατρίδα μας και οτι είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Δεν φοβόμαστε να βγάλουμε τη σημαία μας στο μπαλκόνι, μη μας δει κανένας του κόμματός σας και μας προπηλακίσει ως φασίστες. Στο καλό και να μη μας γράφετε.

      Διαγραφή
    3. Μην ορκιζεσαι για αυτα που λες..σας βλεπουμε καθε μερα πως πολεματε να ξαναγυρισει το ονομα σε Πρωην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονιας...ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ...ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. Αμνοερίφια των 4:40μμ και 5:41μμ χρησιμοποιώ λέξεις του τσομπανη σας και ρωτώ γιατί αυτός πολιτικός και οι άλλοι ντεμεκ πολιτικοί,γιατί εσείς πατριώτες χριστιανοί και οι άλλοι ντεμεκ πατριώτες χριστιανοταλιμπαν και τέλος με τα ΕΡΓΑ και ΟΧΙ τα ΛΟΓΙΑ του, τον Μέγα Αλέξανδρο τον έκανε Αλεξάντροβιτς (αποδοχή και επικρότηση της συμφωνίας των Πρεσπών, αναγνώριση μακεδονικής σλαβικής γλώσσας κτλ) όσο για την δικαιολογία το κράτος έχει συνέχεια ,αύριο θα σου πω το καινουργιο ανέκδοτο με τον Τοτό. Ελεος και θα αντιδρώ όσο μειωμένης αντίληψης όντα προσβάλουν την ανθρώπινη ύπαρξη.

      Διαγραφή
    5. Είσαι πολύ προσβλητικός και έχεις δικής σου κουλτούρα που δεν σε καταλαμβάνει άλλος , μίλα και κάνε τοποθέτηση σταράτα , εγώ του 40:40 μμ έκανα μια τοποθέτηση προς τον συντάχτη , δεν με πείθεις με τις αλληγορικές σου σκέψεις τις αριστερές , στην Ελλάδα ζούμε ρεεεεεε , έχουμε δική μας γλώσσα ......

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Έιχε να πάει στο παζάρι στην Σκύδρα την επόμενη....

      Διαγραφή
  3. Κομματόσκυλα όλα τους. Βολεμένοι αυτοί κ τα παιδιά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ