Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημαθία: Στο «κόκκινο» δουλεύουν οι προεκλογικές μηχανές του ΠΑΣΟΚ

Τις περιοδείες σε όλο τον νομό Ημαθίας, την διανομή υλικού και την επαφή με τους πολίτες, συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό, καθημερινά, κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας. 

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας κλιμάκιο της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ημαθίας, αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές κ.κ. Νικόλαο Τσιαμήτρο, Ολυμπία Αποστόλου και Χαράλαμπο Γκιόνογλου, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, κ.κ. Μαρία Καραγιαννίδου, Γεώργιο Κόγια και Σωτήριο Μαυρόπουλο, στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ κ.κ. Φιλλιώ Καρανικολακοπούλου και Νίκο Μπρουσκέλη, καθώς και οι πρώην Δήμαρχοι Βέροιας κ. Ανδρέας Βλαζάκης και Αντιγονιδών κ. Τάσος Τασιόπουλος, περιόδευσε στα χωριά του Σταυρού, των Καβασίλων, της Ξεχασμένης, του Κεφαλοχωρίου, του Καμποχωρίου, του Βρυσακίου και του Νησίου.


Διανεμήθηκε υλικό που περιείχε τις βασικές προγραμματικές προτάσεις του κόμματος (12 προτεραιότητες), όπως επίσης τις θέσεις του κινήματος για το ιδιωτικό χρέος και τα κόκκινα δάνεια.


Το κλίμα ήταν πολύ θετικό και η αντιμετώπιση του κόσμου συγκινητική, ενώ στις συζητήσεις κυριάρχησαν τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως τα υψηλά κόστη των λογαριασμών, οι υψηλές τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης και τα προβλήματα που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας.

Επίσκεψη στη Λαϊκη Αγορά της Βέροιας


Σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου, κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας με επικεφαλής τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Σάββα Τσιχλακίδη, συνοδευόμενο από μέλη της Ν.Ε. κ.κ. Γεώργιο Κόγια και Μιχάλη Χασιώτη, τους υποψήφιους βουλευτές κ.κ. Νικόλαο Τσιαμήτρο και Χαράλαμπο Γκιόνογλου, καθώς και το στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ, κα. Θούλη Σιδηροπούλου, περιόδευσαν στη λαϊκή αγορά της Βέροιας και μοίρασαν εκλογικό υλικό.

Σήμερα, Τρίτη 13 Ιουνίου, οι περιοδείες συνεχίζονται σε Μακροχώρι, Νικομήδεια, Διαβατό, Κουλούρα και Μέση, ενώ αύριο, Τετάρτη 14 Ιουνίου, σε Πλατύ, Κλειδί, Τρίκαλα, Πλάτανος και Κορυφή.






7 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά του ΠΑΣΟΚ αλλά με αυτόν Ανδρουλακη δεν έχουν καμία ελπίδα τελικά είναι πολύ λίγος ούτε το 10/της εκατό δεν πάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε που ζεις ;
      Ο Ανδρουλάκης πήρε ένα κόμμα από το 5% και το έκανε 11,4% και εσύ λες ότι είναι λίγος ;
      Άρα στις τελευταίες εκλογές πήρε πάνω από 10% άρα είσαι στον κόσμο σου. Όσο για τις επόμενες σε 11 μέρες θα μάθεις πόσο άσχετος είσαι.

      Διαγραφή
    2. Σύντροφε, δεν πήρες πάνω από 10% λόγω ικανότητας Ανδρουλάκη, αλλά ανικανότητας κυβέρνησης και αντιπολίτευσης

      Διαγραφή
    3. Ασχετος εισαι εσυ που το 8,10% το εκανες 5%.Αλλα ετσι ειναι,οταν δεν εισαι ΠΑΣΟΚ και κανεις τον ΠΑΣΟΚτζη λες βλακιες για να εντυπωσιασεις αυτον που ξερεις.

      Διαγραφή
    4. Στον (Ανώνυμος14 Ιουνίου 2023 στις 12:40 μ.μ.).
      Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 η ΔΗ. ΣΥ. δημοκρατική συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΚΊΝΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ κλπ) με αρχηγό την Φώφη πήρε 6.28% και 17 εδρες. Από αυτό το ποσοστό το 5% ηταν του ΠΑΣΟΚ το άλλο ήταν των υπολοίπων.
      Κατάλαβες τώρα απο που ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ το 2015 και σε 8 χρόνια έφτασε 11,4%; Έτσι εχουν τα πράγματα. Να έχεις στο μυαλό σου ότι το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης δεν έχει άσχετους. Να το θυμάσαι αυτό, μιλάμε για κάτι νέο.
      Όσο για το παραπάνω σχόλιο (πάνω απο 10% πήρε το ΠΑΣΟΚ λόγω ανικανότητα της κυβέρνησης που λέει) δεν είναι έτσι, διότι η κυβέρνηση δεν έπεσε σε ποσοστό αλλά ανέβηκε, άρα δεν ηταν ανίκανη στο εκλογικό σώμα.
      Όπως καταλαβαίνεις οι παραπάνω εκτιμήσεις σας είναι εντελώς λάθος, αποδεδειγμένα.
      Σε κάθε περίπτωση εδώ είμαστε για να σας διορθώνουμε.

      Διαγραφή
  2. Εκλογικη αναμετρηση 25-01-2015 ΠΑΣΟΚ Δημοκρατικη Παραταξη 4,68% εδρες 13 ( Βενιζελος ) Εκλογικη αναμετρηση 20-09-2015 Δημοκρατικη Συμπαραταξη ΠΑΣΟΚ ΔΗΜ ΑΡ 6,28% εδρες 17 ( Γενηματα Φωφη )Εκλογικη αναμετρηση 07-07-2019 Κινημα Αλλαγης 8,10% εδες 22 ( Γενηματα Φωφη ) Εκλογικη αναμετρηση 21-05-2023 ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 11,44% εδρες 41 ( Ανδρουλακης Νικος ).Απο της Ευρωεκλογες του 2014 μεχρι και σημερα ηταν Ευρωβουλευτης.Οσο και αν δεν το παραδεχεστε η Φωφη σας εφερε μεχρι εδω.Συνεχιστε να κανετε το μαυρο ασπρο και να εκτιθεστε περισσοτερο. Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΚΙ ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ ΜΗΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑΞΕ ΜΗΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ. Πρωτα πρεπει να διορθωθειτε ολοι εσεις και μετα να διορθωσετε εμας.Ευτυχως δεν θα γινει ουτε το ενα ουτε το αλλο. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ, τα στοιχεια ειναι προς ενημερωση για τον καθενα απο τον ιστοτοπο της Βουλης. Μπορει ο καθενας να τα ελεγξει εκτος απο τους ΧΑΦΙΕΔΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπως μάλλον δεν έχεις καταλάβει λέμε τα ίδια πράγματα σε σχέση με τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.
      Το θέμα της τέως Προέδρου Φώφης είναι που σε απασχολεί αλλά δεν είναι της παρούσης στιγμής. Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε την συνέχεια.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ