Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε ένα γιγαντιαίο graffiti στο Νοσοκομείο Βέροιας

Ένα ακόμα μεγάλο project ετοιμάζει στη Βέροια ο street artist DeΜ, κατά κόσμον 
Θέμης Κωνσταντινόπουλος, αυτή τη φορά στο Νοσοκομείο της πόλης. Αυτές τις ημέρες ο DeΜ ετοιμάζει ένα τεράστιο mural που θα διακοσμήσει τον πλαϊνό τοίχο του Νοσοκομείου Βέροιας. Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά ήδη έχει αρχίσει να παίρνει μορφή.



Έργα του βεροιώτη καλλιτέχνη σίγουρα έχετε δει στο κέντρο της Βέροιας, καθώς υπογράφει δύο τεράστια mural, την φιγούρα του ηλικιωμένου στην οδό Μούμογλου και την γυναικεία φιγούρα στην οδό Κωστή Παλαμά.




15 σχόλια:

  1. Πανέμορφα. Μακάρι να δώσει κίνητρα ο Δήμος στον συγκεκριμένο και σε άλλους καλλιτέχνες για να προσθέσει χρώμα στην άχαρη τσιμεντούπολή μας. Κια το κυριότερο να μη τα χαλάσουν οι ανεγκέφαλοι με τα σπρέι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ Η ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΗΤΟΝΙΕΣ! Η ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥΚΑΤΙΚΙΕΣ ΤΗ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΔΗΛΑΔΗ;

      Διαγραφή
  2. Εννοείται πως θα πάω και θα γράψω με σπρέι για την ΠΑΟΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΒΕΡΟΙΑ! ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΒΥΣΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΛΕ!

      Διαγραφή
  3. Χάρηκα πολύ ως πολίτης της Βέροιας που κάποιος στις δυσκολίες της υγείας του θα βλέπει κάτι όμορφο και θα παίρνει δύναμη και αισιοδοξία 👏 εύχομαι ολόψυχα να δούμε πολλές ευχάριστες δημιουργίες μέσα στη πόλη μας διότι έχει πολλούς "καμβάδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ζωγραφίσει την μορφή ενός χειρουργού παιδιάτρου,αφού ολόκληρο νοσοκομείο δεν έχει ούτε έναν.....ας τον έχει τουλάχιστον ζωγραφιστο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τό νοσοκομειο απ' εξω είναι καλό καί ό καλλιτέχνης ακόμη καλύτερος, στο εσωτερικό τού νοσοκομείου είναι τό πρόβλημα, πού δυστυχώς δεν λύνεται με φωτογραφίες τών επικεφαλής! Με διορισμένους κομματικούς η υγεία δυστυχώς θά νοσεί για πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κανένα γιατρό και νοσηλευτές φέρτε και αφήστε τις ζωγραφιές για αργότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όντως έργο τέχνης,έχει ταλέντο ο Κυριος,αλλά...την Ελληνική σημαία γιατί την βγάλατε από το νοσοκομείο Βεροιας που το ομορφαινε ;;;
    Η πανέμορφη ελληνική σημαία μας που κάθε φορά που περνούσα την έβλεπα κ την θαύματα με υπερηφανια κ τώρα....ένας κενός τοίχος μόνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως και ξεχάσουμε σε ποια χώρα είμαστε.

      Διαγραφή
    2. τι την χρειαζεσαι τ ελληνικη σημαια ρε παλιοσοβινιστη σαν τους τουρκους χιλια χρονια πισω ειστε κολλημενοι

      Διαγραφή
  8. Θά θέλαμε ναι σάς ενημερώσουμε ότι τό γραφιτυ είναι έργο ζωής τού συλλόγου νεφροπαθων νομού Ημαθίας με την συνεργασία καί έγκριση του διοικητού κου Πλιογκα Ηλία και του Δ.Σ.του νοσομειου Βεροίας με την βοήθεια του Δήμου Βέροιας και ιδιαίτερα του Δημάρχου και αναφέρεται στην Ιδέα της Χώρας Οργάνων. Παρακαλούμε για όποια διευκρίνιση νά επικοινωνήσετε με τόν πρόεδρο του συλλόγου Λιόλιος Αθανάσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο σας για την ενημέρωση , τα συγχαρητήρια μου , Θεόδωρος !

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ