Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκολ και θέαμα από τις ακαδημίες στο τουρνουά της «Πρόσβασης» - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου από το Κέντρο Πρόληψης Ημαθίας «Πρόσβαση» υπό την αιγίδα του ΟΚΑΝΑ και σε συνεργασία με την ΠΕ Ημαθίας, τον Δήμο Βέροιας, το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και την ΕΠΣ Ημαθίας.

Με τη συμμετοχή των ομάδων Κ10 και Κ12 των ομάδων: Ακαδημία Βέροιας, ΑΕΠ Βέροιας, Αστέρας Νάουσας, ΝΠΣ Βέροιας και Football Kings, το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας πλημμύρισε με αγνό ποδοσφαιρικό ταλέντο, ντρίπλες, πάσες, γκολ και πολλά χαμόγελα!

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, η πρόεδρος της «Πρόσβασης» κ. Νίκη Καρατζιούλα, ο αντιπρόεδρος της «Πρόσβασης» και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Μάκης Ισαακίδης, η κ. Καραμελίδου εκ μέρους της ΠΕ Ημαθίας, ο αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κ. Βασίλης Κοτίδης, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΗ κ. Χρήστος Μουχτάρης.

Την όλη ευθύνη διοργάνωσης του τουρνουά είχαν τα στελέχη της «Προσβασης» με την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου κ. Τσολάκη Χριστίνα να συντονίζει την εκδήλωση, ενώ το αγωνιστικό κομμάτι ανέλαβε και έφερε άψογα εις πέρας η ΕΠΣ Ημαθίας.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου για να απολαύσει τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιρικούς άσσους του μέλλοντος!

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ