Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέρασαν όλοι υπέροχα στην γιορτή των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του ΚΑΠΑ


Το πιο όμορφο, διασκεδαστικό και δημιουργικό απόγευμα για παιδιά και γονείς στην Πλατεία Δημαρχείου

Σε έναν χώρο γεμάτο χρώματα, διασκέδαση, δημιουργικότητα, παιχνίδι, χαρά, αρώματα, γεύσεις, κατασκευές, μουσικές και παιδικά γέλια και φωνές, μεταμορφώθηκε για λίγες ώρες η πλατεία Δημαρχείου, που πλημμύρισε με κόσμο, παιδιά, μαμάδες και μπαμπάδες.


Το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2023, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας διοργάνωσαν την πιο όμορφη γιορτή, που την χάρηκαν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς, μιας που ήταν αφιερωμένη στη μητέρα και τον πατέρα. Μια γιορτή που ετοιμάστηκε με τόση αγάπη από όλους τους ανθρώπους των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του ΚΑΠΑ, που πέρα από την όλη προετοιμασία, ήταν εκεί, άλλοι σε ρόλο ζαχαροπολάστη, άλλοι σε ρόλο ζωγράφου, άλλοι σε κηπουρού, σε εμψυχωτή, σε προπονητή... όλοι για να διασκεδάσουν τους εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους που πλημμύρισαν την πλατεία Δημαρχείου.


Το κάθε κιόσκι που στήθηκε στην πλατεία, φιλοξενούσε και ένα δημιουργικό εργαστήριο. Τα παιδάκια μπορούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης να στολίσουν κεκάκια και μπισκοτάκια με σοκολάτες και ζαχαρωτά, να φυτέψουν σε γλαστράκια λουλουδάκια και να τα προσφέρουν στη μαμά και τον μπαμπά με μια αφιέρωση, να φτιάξουν μετάλλια για τον καλύτερο super μπαμπά, να ετοιμάσουν και να φορέσουν πολύχρωμα και περίεργα καπέλα, να φτιάξουν ζωγραφιές, χειροτεχνίες, μπρελόκ με τα χεράκια τους και πολλά ακόμα δωράκια για την μαμά και τον μπαμπά, να φωτογραφηθούν σε χειροποίητα σταντ και κάδρα, να παίξουν, να στολίσουν τα πρόσωπά τους με όμορφες ζωγραφιές, ενώ οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να λάβουν συμβουλές από την Ψυχολόγο και τον Παιδίατρο του ΚΑΠΑ.


Παράλληλα, εντός του Δημαρχείου, μικροί και μεγάλοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν την δραματοποίηση μιας ιστορίας της Ευδοξίας Αδαμίδου, από τους παιδαγωγούς του ΚΑΠΑ σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο ΑμΕΑ Ημαθίας «Αιγές Βεργίνα», με παραμυθένια σκηνικά, που ενθουσίασε τους μικρούς θεατές.

Ποιήματα με θέμα την μητέρα και τον πατέρα απήγγειλε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Μαρία Μελιοπούλου.




Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Θανάσης Δέλλας, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Λάζαρος Ασλανίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Τζαφερόπουλος και πολύς κόσμος.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στουςν ανθρώπους του ΚΑΠΑ, που με μεράκι, αγάπη και πολλή προετοιμασία, κατάφεραν να στήσουν μια γιορτή αφιερωμένη σε όλη την οικογένεια.

Δείτε φωτογραφίες:


































































































5 σχόλια:

  1. Τρία παιδιά έστειλα στους σταθμούς του ΚΑΠΑ κι έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις, τα κορίτσια δίνουν ψυχή κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι καλύτεροι!! Τρία παιδιά κι εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη εκδήλωση, μπράβο στα κορίτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ