Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για την κλιματική αλλαγή μίλησε στους πολίτες της Αλεξάνδρειας ο Ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης

Με επιτυχία και με την παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου στην Αλεξάνδρεια (
στο CAFE CHOICE), η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. 

Το θέμα της ομιλίας ήταν «Πρωτογενής Τομέας – Κλιματική Αλλαγή» με κεντρικό καλεσμένο τον Ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ απ' όλη την Ημαθία.

Ο κ. Κόκκαλης στην ομιλία του έθεσε ζητήματα που αφορούν την οικολογία, την πράσινη ανάπτυξη, την σωτηρία του ανθρώπου από την κλιματική αλλαγή και γενικότερα για την αγροτική πολιτική. 

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του για την υπερθέρμανση του πλανήτη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν η θερμοκρασία στη Γη αυξηθεί κατά δύο βαθμούς Κελσίου, τότε θα λιώσουν οι πάγοι και τουλάχιστον 500.000.000 άνθρωποι που ζούνε σε παραθαλάσσιες περιοχές (όπως για παράδειγμα η Νέα Υόρκη, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Βενετία, η Βομβάη, το Άμστερνταμ κ.α.) κινδυνεύουν από το λιώσιμο των πάγων.

Μια πολύ ενδιαφέρουσαν ομιλία, με τους παρευρισκόμενους να βγάζουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον του πλανήτη.

Δείτε φωτογραφίες:















3 σχόλια:

  1. Είμαστε για κλάματα. Σε ποιους μίλησε; Για τί πράμα μίλησε; Ποιος απο αυτούς έβγαλε άχνα για τα όργια που γίνονται στον Νομό μας; Παραμύθια τούμπανα. Η φωτογραφίες μας ενδιαφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστερός ο Πέτρος Κόκκαλης ?

    Να κοιμηθουν ησυχοι οι εργατες,οι αγροτες οι συνταξιουχοι οι ανεργοι,,ο ΣΥΡΙΖΑ με τα στελεχη του ,θα υπερασπιστουν με σθενος τους αδυναμους συμπολιτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τον ακούτε τον Πέτρο. Έχει μεγαλώσει με στγερήσεις μέσα στη φτώχεια και την κακομοιριά και ξέρει τι σημαίνει πείνα. Θα σας καταλάβει από πρώτο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ