Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε και... «με την κόρνα» η περίοδος των γάμων!


Νυφιάτικες νταλίκες ξεσήκωσαν τη Βέροια

Η καλοκαιρινή σεζόν των γάμων μπορεί να ξεκίνησε από την δεύτερη ημέρα του Πάσχα αλλά μόνο αν ακούσεις κομβόι με κόρνες να ξεσηκώνουν την πόλη, συνοδεύοντας τον γαμπρό ή την νύφη στην εκκλησιά, λες ότι ξεκίνησε και με την βούλα ή μάλλον και με την κόρνα η γαμο-περίοδος! Ειδικά αν είναι κομβόι με νυφιάτικες νταλίκες!

Ένα τέτοιο κομβόι με στολισιμένες νταλίκες έκανε το πέρασμά του το απόγευμα του Σαββάτου από το κέντρο της Βέροιας, ξεσηκώνοντας την πόλη με την χαρά τους.

Να ζήσει το ζευγάρι, όποιοι και αν ήταν!


14 σχόλια:

  1. Ωραίο το σκεπτικό να "Να ζήσει το ζευγάρι, όποιοι και αν ήταν!" , το ερώτημα είναι ,είχαν άδεια να περάσουν την Μητροπόλεως ..... “Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώσετε”...και του χρόνου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε δεν βαριέσαι, το πιο καλό και οικονομικο πάρκινγκ στην Βέροια είναι η κοντογεωργακη. Δύο νταλίκες στην Μητροπόλεως σε πείραξαν. Ο χειρότερος δήμαρχος(πλην του wher are you skoubi do) στην μεταπολιτευτική ιστορία της Βέροια δεν μπορεί να επιβαλει τα απλούστερα στην πόλη.

      Διαγραφή
    2. + stoy paradisou thn porta tha se zitisoun rapid test

      Διαγραφή
    3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΝΩΔΥΝΕΣ...ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...(ΟΥΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΤΑΛΙΓΚΙΕΡΗΣ)

      Διαγραφή
  2. Πιες κανα καφε και ασε τα χαζα ολα σας πειραζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς ή δυστυχώς ο τρακτορας μόνος του , θεωρείται ακριβώς το ίδιο όχημα με τα οχήματα που κάνουν τροφοδοσίες στα καταστήματα το πρωί. C1 (3500-7500))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ζήσουν και να ευτηχήσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφήστε τον κόσμο να το χαρεί όπως επιθυμεί για αυτή την ξεχωριστή ημέρα του!!!στην Αλεξάνδρεια ήταν ο γάμος των παιδιών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και από Αλεξάνδρεια περάσανε. Από Βετσοπούλου Αριστοτέλους και σταμάτησαν στην εκκλησία της Παναγίας που είναι απέναντι από τα ΚΤΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήμουν στον γάμο,ήμουν ακόλουθος στις νταλίκες..Να ζήσουν να ευτυχισουν τα παιδιά!Και σε όποιον δεν αρέσει υπάρχουν και ωτασπιδες🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί δεν πήγατε από την Θεσσαλονίκη ?

      Διαγραφή
    2. Δεν Θέλει Πολύ να Σκεφτείς πως η Νύφη Ήταν Από Μέρος ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ και την Συνοδέψανε στην Αλεξανδρεια όπου ήταν ο Γαμπρός.

      Διαγραφή
    3. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
      ετσι οδηγατε και στο διεθνη ... απλα νταλικιεριδες

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ