Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φυσικά προϊόντα της Herbstore.gr για την καταπολέμηση της ημικρανίας

Αντιμετωπίστε φυσικά τις ημικρανίες με τα βότανα της Herbstore.gr

Η ημικρανία είναι ένα συχνό πρόβλημα, που ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους και κάποιες φορές επηρεάζει έντονα την ποιότητα ζωής τους, ενώ σπανιότερα μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους. Εκδηλώνεται με πόνο στη μία πλευρά του κεφαλιού, μπορεί όμως να διαχέεται σε όλο το κεφάλι ή να εναλλάσσεται από τη μία πλευρά του κεφαλιού στην άλλη.

Οι παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν στην ημικρανία είναι κάποιες φορές ψυχικοί. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να ευθύνονται το σωματικό στρες (καιρικές μεταβολές, κούραση, έλλειψη ύπνου), άδειο στομάχι (λόγω της υπογλυκαιμίας), κάποιες τροφές (π.χ. το τυρί, η σοκολάτα, το αλκοόλ), οι τροφικές δυσανεξίες, αλλά και ορισμένες διατροφικές ελλείψεις (ριβοφλαβίνης, μαγνησίου).

Υπάρχουν κάποια φυσικά βότανα, που μπορείς να βρεις στο e-shop αλλά και το φυσικό κατάστημα της Herbstore.gr, Κεντρικής 71, τα οποία βοηθούν στην αντιμετώπιση των ημικρανιών. Τέτοια είναι:



Η μέντα είναι μία αναλγητική ουσία με ηρεμιστική, αντισπασμωδική, μαλακτική και διουρητική δράση. Τοποθετείστε ένα εμβαπτιζόμενο φακελάκι μέσα σε μία κούπα με καυτό νερό και είναι έτοιμο! Πίνετε 2 - 3 δόσεις την ημέρα.


Είναι ιδανικό για την καταπολέμηση των ημικρανιών. Θεωρείται κατασταλτικό του άγχους και της έντασης.

Βαλεριάνα



Η ρίζα της έχει παυσίπονη δράση, βελτιώνει την πέψη, μειώνει τη πίεση και δρα ως σπασμολυτικό των μυών. Διευκολύνει επίσης τον ύπνο.

Λεβάντα


Τα άνθη της έχουν ηρεμιστική, αντισπασμωδική και χαλαρωτική δράση.

Μελισσόχορτο

Καταπραΰνει το νευρικό σύστημα. Έχει ηρεμιστικές, αντισπασμωδικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Τίλιο ή Φλαμούρι

Τα άνθη και τα φύλλα του έχουν ηρεμιστική και αντισπασμωδική δράση. Σας βοηθά να χαλαρώσετε και να καταπραΰνετε την ένταση.

Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.


☎ +30 23310 62472,

+30 2331 502 411,

+30 698 5729561


Κεντρικής 71 Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ