Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

To FunBasket μπήκε στις καρδιές των παιδιών - Κοσμοσυρροή στο Μακροχώρι

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία το φεστιβάλ “FUNBASKET”, το οποίο διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (28/5) στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας” του Μακροχωρίου.

Η αθλητική εκδήλωση διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες και αφορά μαθήτριες και μαθητές Νηπιαγωγείου, Α΄ και Β΄Δημοτικού (4 έως 8 ετών).

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο παρκέ, περίπου 100 φιλόδοξοι αθλητές και αθλήτριες του Φιλίππου Βέροιας, των Αετών Βέροιας, του ΑΟΚ Βέροιας και του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια χωρίστηκαν σε ομάδες και υπό τις οδηγίες της Ελένης Καλαϊτζάκη, υπεύθυνου της ΕΟΚ, εκτέλεσαν ασκήσεις ζεστάματος, παιχνίδια χωρίς μπάλες, συναγωνίστηκαν παιχνίδια με σουτ και παιχνίδια επίθεσης άμυνας.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η παρουσίαση ενδεικτικής προπόνησης για παιδιά μικρής ηλικίας, η συνεργασία των συλλόγων και φυσικά η διασκέδαση των παιδιών.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης, καθώς και σε όλους και όλες που συμμετείχαν!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ