Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φοβήθηκα το deja-vu επί εποχής Αρβανιτίδη - Καλή αντάμωση ρε Χόρχε!

Kataskopos speaking
Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το χθεσινό ματς με την Καρδίτσα, μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το αλησμόνητο ματς επί εποχής Αρβανιτίδη, με τη Βέροια να υποδέχεται την Αναγέννηση. Η «Βασίλισσα» ήθελε τη νίκη ή την ισοπαλία για να παραμείνει στη Β' Εθνική. Τελικό σκορ 0-1 και τέζα ο καμπούρης. Πλέον ξεκινούσε ένας γολγοθάς στα χωράφια της Γ' Εθνικής. 

Φοβήθηκα πως θα ζούσαμε και πάλι το deja-vu. Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να σκοράρουμε νωρίς, γιατί διαφορετικά το άγχος θα μας οδηγούσε σε λάθη. Τα πόδια των παικτών θα γινόντουσαν βαριά και ο χρόνος θα πίεζε. 

Ευτυχώς που σκοράραμε νωρίς με γκολ του Γιουγκούδη. Μετά ήταν θέμα διαχείρησης του παιχνιδιού και αυτοσυγκέντρωσης. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και ήταν πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες και μας τρυπούσαν συνέχεια με κάθετες πάσες. Λαχταρήσαμε για πάνω από 4 φορές. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Σημασία έχει μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών. Τίποτα άλλο.

Σκληροτράχηλος επιθετικός ο Γιουγκούδης. Το τιμάει το μεροκάματο! Έβαλε το γκολ, σκύλιασε, έτρεξε, μάρκαρε. Θυμάμαι τον πατέρα του που έπαιζε στον Άρη. Το ίδιο σκύλος! Θεωρώ πως η παραμονή είναι στα δικά μας χέρια. Μια ισοπαλία στον Διαγόρα και μια νίκη επί του Ηρακλή Λάρισας (τον θεωρώ ήδη πεσμένο) και σωθήκαμε! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σ' όλους. Πάνω απ' όλους και απ' όλα η Βέροια! Μάκαρι να έρθουν καλύτερες ημέρες για την ομάδα μας...

Υ.Γ. Μόλις έμαθα τα άσχημα νέα για τον Γιώργο Γεωργίου. Ένας δημοσιογράφος που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Μάγκας, αρσενικός και με γνώσεις επάνω στο τόπι. Πέθανε φτωχός, γιατί δεν ήταν payroll καμιάς ομάδας. Μαζί του πέθανε και μια ολόκληρη γενιά του ταυτιζόταν μαζί του. 

Ξέρω, πως και εδώ στη Βέροια, είχε φανατικούς ακροατές που τον άκουγαν καθημερινά μέσω internet. Πλέον θα κάνει ποδοσφαιρικές αναλύσεις με τον φίλο του τον Αλέφαντο στον Παράδεισο. Επιτέλους θα  συναντήσει και τον γιό του που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή από μια σπάνια ασθένεια σε ηλικία μόλις 35 χρονών. Καλή αντάμωση Χόρχε! Το «Καφενείο των Φιλάθλων» έλαβε ΤΕΛΟΣ! Γιατί εσύ είσαι αναντικατάστατος...

2 σχόλια:

  1. Συλλυπητήρια στην οικογένεια , αιωνία του η μνήμη , καλό παράδεισο να έχει .......Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ