Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άναψε «φωτιά» στο δημοτικό συμβούλιο η φωτιά στο οστεοφυλάκειο του Τριλόφου


Τσιούντας - Καραγιάννης άφησαν τα... τσίπουρα και έπιασαν τα... μαχαίρια!


Φωτιές άναψε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας η πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγο καιρό στο οστεοφυλάκειο του Τριλόφου. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε το Σώμα ο Χρήστος Τσιούντας, στις 10 Απριλίου ξέσπασε φωτιά στο οστεοφυλάκειο του Τριλόφου, παρενέβη η Πυροσβεστική αλλά προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές. Όπως είπε ο κ. Τσιούντας, έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες και ακόμα δεν έχει γίνει αποκατάσταση και δεν έχει πάει συνεργείο του δήμου προκειμένου να τακτοποιήσει τα οστά των θανόντων.


Έξαλλος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του Τριλόφου Γιάννης Καραγιάννης, που θέλοντας να υπερασπιστεί το έργο του δήμου, είπε ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, έγινε συμμάζεμα, κλήθηκαν οι συγγενείς, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τόσο καιρό να προχωρήσουν έργα αποκατάστασης.


Το ένα έφερε το άλλο και οι δύο άνδρες κατέληξαν να διαπληκτίζονται έντονα, με τον κ. Καραγιάννη να ανεβάζει ιδιαίτερα τους τόνους. Μάλιστα, όπως... αποκάλυψε ο κ. Τσιούντας, οι δυο τους, σαν συγχωριανοί και φίλοι, πίνουν συχνά πυκνά τσίπουρα στο χωριό αλλά «ο κ. Καραγιάννης δεν δέχεται καμία κριτική. Όποτε τόλμησα να πω κάτι, μου έσυρε τα εξ αμάξης», είπε χαρακτηριστικά για τον συγχωριανό του και συνάδελφό του στο δημοτικό συμβούλιο.


Ακολούθησε ένταση, μουρμουρητά, ανταλλαγή χαρακτηρισμών για αρκετή ώρα μετά, με τον κ. Καραγιάννη να μην μπορεί να συγκρατήσει πλέον τα νεύρα του, με αποτέλεσμα την επέμβαση και του προέδρου Άρη Λαζαρίδη προκειμένου να σταματήσει ο καβγάς.

Να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε ότι του έλειψαν οι συνεδριάσεις και οι συνάδελφοί του στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς όπως είπε, απείχε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αρχικά λόγω covid και στη συνέχεια λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρούσε. Μάλλον δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του όταν έκανε αυτή την συγκινητική δήλωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ