Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτιά σε κάμπινγκ στον Πλαταμώνα


Κάηκε ολοσχερώς τροχόσπιτο, κιόσκι και αυτοκίνητο - Τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου, έπειτα από κλήση που δέχθηκε για φωτιά σε κάμπινγκ στον Πλαταμώνα.

Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 04:30 όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέσπασε φωτιά σε οικόπεδο με τροχόσπιτο που βρίσκεται εντός κάμπινγκ στην τοποθεσία Καλαμάκι Πλαταμώνα.


Άμεσα έσπευσε στο συμβάν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου με 2 οχήματα και 5 άνδρες, καθώς και Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Δασοπυρόσβεσης Δήμου Δίου - Ολύμπου, που κατάφερεαν να σβήσουν την φωτιά προτού αυτή επεκταθεί, ωστόσο από την φωτιά κάηκαν ολοσχερώς το τροχόσπιτο, το κιόσκι και ένα αυτοκίνητο.

Ο ιδιοκτήτης του τροχοσπίτου, στην προσπάθειά του να σβήσει την φωτιά, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου, όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε.

Ένα τροχόσπιτο με κιόσκι και ένα αυτοκίνητο κάηκαν ολοσχερώς στις 04:30 τα ξημερώματα σε τουριστική επιχείρηση στην τοποθεσία Καλαμάκι στον Πλαταμώνα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης Δασοπυρόσβεσης Δήμου Δίου - Ολύμπου, στο facebook:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ