Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο αρχείο ο φάκελος «Γέφυρα Κούσιου»


Στο αρχείο μπήκε ο φάκελος για το έργο κατασκευής της Γέφυρας Κούσιου, καθώς δεν βρέθηκε κάτι επιλήψιμο από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, σύμφωνα με τον τότε αρμόδιο αντιδήμαρχο Άρη Λαζαρίδη.


Όπως ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, «πρόσφατα ήρθαν στον δήμο και οι τελευταίες αποφάσεις από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης σχετικά με την πορεία του έργου κατασκευής της Γέφυρας Κούσιου και ο φάκελος μπήκε στο αρχείο, καθώς δεν βρέθηκε κάτι επιλήψιμο, παρά τα όσα είχαν ακουστεί την πολυετή εκείνη περίοδο για όλους τους εμπλεκόμενους με το έργο».

7 σχόλια:

  1. Άντε γατάκια 🐱 μιλήστε τώρα;
    Και η γέφυρα έγινε και όλα εντάξει, παρά τα λάθη και τα γραφειοκρατικά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί;;
    εκτός από την χρονική καθυστέρηση που ήταν μεγάλη και άγγιζε τα όρια του πρωτοφανές ( αν και εχουμε δει τα παντα στη χωρα μας!) υπηρχε και ζήτημα ...ατασθαλιών;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου, (ατασθαλίες;;;;) που λες δεν βρέθηκαν από το Εκλεκτικό, διότι δεν υπήρξαν.

      Διαγραφή
  3. Γιατί να 'μπεί στο αρχείο ....δώστε ένα τελικό απολογισμό του έργου και εάν υπάρχει υπόλοιπο από τα λεφτά του Κούσιου (2.500.000 + 500.000 = 3.000.000 ευρώ με τους τόκους ήταν) συν συμμετοχή του κράτους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα τι θα πρέπει να κάνουν, το δικό σου βίτσιο ή την απόφαση του Ελεγκτικού ;
      άντε να βγούμε στη γέφυρα να ρωτάμε ....

      Διαγραφή
    2. 8 Ιουνίου 2023 στις 2:47 μ.μ.....Εγώ φίλε λέω για το κόστος να μας πούνε αναλυτικά και λες δικό μου "βίτσιο" , έχω άποψη και γνωρίζω καλά την επιτροπή που όρισε ο Κούσιος , εντάξει και πρόσεχε πως μιλάς . Συμφωνώ ότι μπαίνει στο αρχείο , αλλά μια ανακοίνωση του τελικού κόστους αναλυτικά δεν είδα ...δεν διάβασα εκτός της Χαρούλας ......τέλος !

      Διαγραφή
  4. Δυστυχώς δεν αναρτήθηκε η απάντηση προς τον "8 Ιουνίου 2023 στις 2:47 μ.μ." , με πείραξε το ερώτημα του και ειδικά η λέξη "βίτσιο" ....λυπάμαι ειλικρινά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ