Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης «Αλέξανδρος» Βέροιας σε Λιτόχωρο και Έδεσσα

Με κύπελλα και μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου από τα τουρνουά σε Λιτόχωρο και Έδεσσα.

Συγκεκριμένα στο Λιτόχωρο αγωνίστηκαν οι αθλητές της Κατηγορίας ΑΚ14, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σίμο Γιάννη ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις φθάνοντας στον Τελικό και κατακτώντας την 2η θέση. 

Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν οι Εκμεκτσόγλου Κωστής ο οποίος θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό και έχασε την είσοδο του στα μετάλλια στο ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΙ ΜΠΡΕΪΚ. Επίσης στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν οι Κουμπουλίδης Μιχάλης και Τσάμης Αθανάσιος.

Στην Κατηγορία των Κοριτσιών αγωνίστηκαν οι Κουκουλομάτη Τάνια η οποία κατέκτησε την 3η θέση και η Γιαγτζόγλου Χρυσούλα αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Στο Τουρνουά της Έδεσσας αγωνίστηκαν οι αθλητές της Κατηγορίας ΑΚ10, με τον Βέρρο Παναγιώτη να είναι για ακόμη φορά στον Τελικό κατακτώντας την 2η θέση και την Μουρατίδου Αγγελική να χάνει την είσοδο της στα μετάλλια στην ισοβαθμία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου καθώς και στους Προπονητές ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΑ για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλες τις κατηγορίες των αγωνιστικών τμημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ