Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εντυπωσιάζει με το ταλέντο της τις ΗΠΑ η Βεροιώτισσα Ελένη Λαζαρίδου

Τον τίτλο της καλύτερης Rookie της της χρονιάς του Kenyon College στο Οχάιο κατέκτησε η Βεροιώτισσα τενίστρια, Ελένη Λαζαρίδου.

Παράλληλα, μετά την ανάδειξή της ως καλύτερη Rookie της χρονιάς στην Κεντρική Περιφέρεια της Διασυλλογικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITA), η πρωτοετής Ελένη Λαζαρίδου διεκδικεί τον τίτλο της κορυφαίας Rookie της χώρας στην κατηγορία NCAA Division III.

Η Λαζαρίδου είναι η τέταρτη παίκτρια στην ιστορία του γυναικείου τένις του Κένυον και η πρώτη από το 1997 που κέρδισε το ITA Central Region Rookie of the Year. Τώρα είναι υποψήφια για το εθνικό βραβείο Rookie of the Year του ITA.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023, η Λαζαρίδου σημείωσε ρεκόρ 25-4 στο μονό και ρεκόρ 21-11 στο διπλό. Το σύνολο των νικών της στα μονά ισοδυναμεί με το έκτο καλύτερο στην ιστορία του κολλεγίου και οι συνδυασμένες συνολικές νίκες σε μονά και διπλά κατατάσσονται στην ένατη καλύτερη θέση στα ιστορικά βιβλία του Kenyon.

Πηγή

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ